Κόντρα Ferrari 812 Superfast vs Lamborghini Aventador S [video]

Κόντρα Ferrari 812 Superfast vs Lamborghini Aventador S [video]

Ποιος κερδίζει στο ντέρμπι αιωνίων με κινητήρα V12; Δείτε ένα από τα δύο supercars να ταπεινώνεται, τόσο από στάση όσο και ρολαριστά.

Η κόντρα είναι ακόμη πιο ρεαλιστική, αφού δεν γίνεται στην ειδικά προετοιμασμένη άσφαλτο ενός drag strip, αλλά σε δρόμο, κάπου στη Ρωσία.

Μιλάμε για το κλασικό ντέρμπι αιωνίων, καθώς και τα δύο αυτοκίνητα έχουν τους θρυλικούς ατμοσφαιρικούς V12 και είναι στα σωστά χρώματα: κόκκινο για τη Ferrari, κίτρινο για τη Lambo.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη Ferrari 812 Superfast

Βέβαια, η Superfast είναι πισωκίνητη ενώ η Aventador τετρακίνητη, οπότε, για να είναι τα πράγματα πιο δίκαια, η αναμέτρηση δεν γίνεται μόνο από στάση, αλλά και ρολαριστά, με τη γνωστή διαδικασία των τριών κορναρισμάτων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη Lamborghini Aventador S [video]

Δεν σας λέμε ποιο αυτοκίνητο κέρδισε και τις δύο κόντρες, αλλά θα σας δώσουμε κάποια στοιχεία, αν θέλετε να… στοιχηματίσετε προκαταβολικά:

Η Ferrari έχει 800 άλογα και η Lambo 740, αλλά η δεύτερη έχει κάνει μέχρι στιγμής τους καλύτερους χρόνους στο 400άρι, με διαφορά 0,3”. Από την άλλη, η 812 Superfast έχει τον καλύτερο λόγο κιλών ανά ίππο, με 2,3 αντί 2,5.

Gentlemen, place your bets και δείτε το video. Συγκεντρωθείτε στα ουρλιαχτά των V12 και αγνοήστε τις κραυγές και τις βρισιές στα ρωσικά…

[Πηγή: Igor Gerasimiuk μέσω autoevolution.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube