Κοινό «e-pass» και για τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Κοινό «e-pass» και για τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Η γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου είναι η τελευταία προσθήκη στο δίκτυο Διαλειτουργικότητας «GRITS», που επιτρέπει τη χρήση ενός και μόνο ηλεκτρονικού πομποδέκτη στους σταθμούς διοδίων διαφορετικών οδών ανά την επικράτεια.

Από τις 20 Μαρτίου 2013, η Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου εντάχθηκε στο δίκτυο Διαλειτουργικότητας (GRITS), στο οποίο ανήκουν άλλοι τέσσερις οδικοί άξονες της επικράτειας: Αττική Οδός, Ολυμπία Οδός (E.O. Ελευσίνας-Πάτρας), Μορέας (Ε.Ο Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας) και Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου (Ε.Ο. Αθήνας – Θεσσαλονίκης, Τμήμα Μαλιακός-Κλειδί). Έτσι οι συνδρομητές που διαθέτουν «e-PASS» (Αττικής Οδού), «eWAY» (Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου), «ΟΛΥΜΠΙΑ PASS» (Ολυμπίας Οδού) ή «ΓΕΦΥΡΑ e-pass», μπορούν να περνούν από τις ηλεκτρονικές λωρίδες διοδίων όταν ταξιδεύουν σε κάποιο από τα πέντε αυτά οδικά δίκτυα, χρησιμοποιώντας έναν και μόνο πομποδέκτη.

Οι ήδη κάτοχοι ενός πομποδέκτη από τους παραπάνω δεν είναι απαραίτητο να προβούν σε κάποια ενέργεια, αφού η υπηρεσία έχει ενεργοποιηθεί αυτόματα και διατίθεται σε όλους τους συνδρομητές δωρεάν. Όσοι ενδιαφέρονται να κάνουν χρήση της νέας υπηρεσίας και δεν διαθέτουν πομποδέκτη, μπορούν να επιλέξουν αυτόν που τους εξυπηρετεί καλύτερα, με βάση τον τόπο διαμονής τους, το οδικό δίκτυο που χρησιμοποιούν πιο συχνά κ.λπ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα τμήματα Εξυπηρέτησης Πελατών των συνεργαζόμενων οδικών δικτύων:

Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου: 2410 74 14 40 - www.aegeanmotorway.gr
Αττική Οδός: 210 66 82 222 - www.aodos.gr
Ολυμπία Οδός: 229 60 95 555 - www.olympiaodos.gr
Μορέας: 271 05 62 020 - www.moreas.com.gr
Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου: 263 40 39 010-11 - www.gefyra.gr

[Πηγή: Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube