Κλέφτης ζητάει πίσω πράγματα που άφησε σε κλεμμένο αυτοκίνητο! [video]

Κλέφτης ζητάει πίσω πράγματα που άφησε σε κλεμμένο αυτοκίνητο! [video]

Είσαι τυχερός αν ξαναβρείς το αυτοκίνητο σου και διπλά τυχερός αν ο κλέφτης δεν έρθει να σου ζητήσει πράγματα που άφησε μέσα!

Όχι μόνο αυξάνεται ο αριθμός των κλοπών αυτοκινήτων, αλλά αποθρασύνονται κι οι κλέφτες πέρα από κάθε φαντασία!

Η Kelley από την Albuquerque του Νέου Μεξικού, στις ΗΠΑ, έχασε την Buick της που της την έκλεψαν μπροστά από το σπίτι της. Η γυναίκα πίστευε πως τα βάσανά της τελείωσαν όταν η αστυνομία βρήκε το αυτοκίνητο, αλλά απόρησε όταν της είπαν να πετάξει οτιδήποτε εύρισκε μέσα που δεν ήταν δικό της.

Πράγματι, οι κλέφτες είχαν αφήσει μέσα στο αυτοκίνητο αντικείμενα. Και επέστρεψαν για να τα απαιτήσουν! Μια μέρα σταμάτησε μπροστά στο σπίτι της Kelley ένα ενοικιαζόμενο βαν μεταφορών και βγήκε από μέσα μια γυναίκα που ήρθε να της μιλήσει.

«Μου λέει: δικό σου δεν είναι το αυτοκίνητο στην πίσω αυλή;», διηγείται η Kelley στο κανάλι ΚΟΒ4. «Ήρθα να πάρω τα πράγματά μου από μέσα. Κι εγώ της λέω, πλάκα μου κάνεις;»

Η Kelley ήξερε ότι η γυναίκα ήταν η Erlinda Martinez, αφού είχε αφήσει στο αυτοκίνητο την τσάντα της με μια δικαστική απόφαση έξωσης στο όνομά της. Τελικά, η Martinez συνελήφθη λίγες μέρες αργότερα για –το μαντέψατε– την κλοπή του φορτηγού μεταφορών!

Η Martinez δεν κατηγορήθηκε και για την κλοπή της Buick. Όμως δεν ήταν αυτό που ανησύχησε την Kelley, αλλά το γεγονός ότι ο κλέφτης είχε το θράσος να έρθει να τη βρει και να απαιτήσει την επιστροφή των προσωπικών του αντικειμένων.

«Σοκαρίστηκα», είπε. «Αναρωτήθηκα, ποιος μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο; Και κατατρόμαξα. Διότι ήξερε πού έμενα και είχε το θράσος να έρθει να ζητήσει τα πράγματά της. Από το αυτοκίνητό μου!»

[Πηγή: ΚΟΒ4 μέσω autoevolution]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube