Κεραυνός κτυπάει Jeep Grand Cherokee [video]

Κεραυνός κτυπάει Jeep Grand Cherokee [video]

Μία εμπειρία ζωής έζησε μία οικογένεια στο Kansas των ΗΠΑ, όταν το αυτοκίνητό της κτυπήθηκε από κεραυνό, κατά τη διάρκεια μίας καταιγίδας.

Το να οδηγείς και να πέσει κεραυνός επάνω στο αυτοκίνητό σου δεν είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί. Αυτό μπορεί να το βεβαιώσει μία οικογένεια, όπου έζησε την εμπειρία από πρώτο χέρι, μερικές ημέρες πριν, στις ΗΠΑ. Το Jeep Grand Cherokee στο οποίο επέβαιναν κτυπήθηκε από ένα κεραυνό καθώς κινούταν, ευτυχώς με χαμηλή ταχύτητα.

Στο δρόμο υπήρχε σχετική κίνηση, ενώ το όχημα που ακολουθούσε διέθετε κάμερα στο παρμπρίζ, η οποία κατέγραψε όλο το σκηνικό. Όπως φαίνεται, αμέσως μετά τον κεραυνό που δέχτηκε το αυτοκίνητο θα πρέπει να έκαψε τα ηλεκτρονικά του, καθώς τα πίσω φώτα έσβησαν. Αντίστοιχα, με μία πιο προσεκτική παρατήρηση το αυτοκίνητο δείχνει να κάθεται κάπως, σημάδι πως ίσως και τα ελαστικά να έσκασαν από την ηλεκτρική εκκένωση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο όχημα επέβαινε ένα ζευγάρι με τα τρία μικρά παιδιά του. Ευτυχώς όλοι είναι καλά στην υγεία τους και ξεπέρασαν το όλο σοκ χωρίς τραυματισμούς. Για το αυτοκίνητο βέβαια δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο, καθώς πέρα από τον όποιο αποχρωματισμό στο αμάξωμα, κανένας δεν γνωρίζει πόσο θα κοστίσει η επισκευή του, ούτε και πόσα υποσυστήματα θα χρειαστούν αντικατάσταση. Ελπίζουμε μόνο ο ιδιοκτήτης του να το είχε ασφαλισμένο από καιρικά φαινόμενα…
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube