Κεραυνός χτυπάει φορτηγάκι στον Καναδά [video]

Κεραυνός χτυπάει φορτηγάκι στον Καναδά [video]

Πόσο πιθανό είναι να σε χτυπήσει κεραυνός στο αυτοκίνητο; Αυτό συνέβη σε ένα ζευγάρι, με το συμβάν να καταγράφεται από κάμερες ασφαλείας.

Όταν η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη δεν πρέπει να καθόμαστε κάτω από δέντρο, αλλά φαίνεται πως ίσως δεν πρέπει ούτε να οδηγούμε. Και ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από τον Καναδά το διαπίστωσε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο.

Ο Al και η Betty Perry κινούνταν στην Highway 14 του Καναδά όταν το φορτηγάκι τους χτυπήθηκε από κεραυνό. Όπως περιγράφουν οι ίδιοι ο θόρυβος θύμιζε sonic boom, δηλαδή τον χαρακτηριστικό κρότο που συνοδεύει το σπάσιμο του φράγματος του ήχου. Από το χτύπημα ενεργοποιήθηκαν οι αερόσακοι, το ηλεκτρικό κύκλωμα του αυτοκινήτου νέκρωσε και κάποια τμήματα του αμαξώματος έλιωσαν.

Το ζευγάρι παγιδεύτηκε στο αυτοκίνητο αφού μετά το χτύπημα δεν άνοιγαν ούτε οι πόρτες ούτε τα παράθυρα. Χρειάστηκε να επέμβει ένας αστυνομικός που βρισκόταν στην περιοχή για τον απεγκλωβισμό τους. Ευτυχώς ο Al και η Betty Perry βγήκαν ανέπαφοι από το αυτοκίνητο, και λίγες μέρες μετά το συμβάν γιόρτασαν την 47η επέτειο του γάμου τους.

[Πηγή: CarBuzz]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube