Κατέγραψε σε βίντεο τη συντριβή του αεροπλάνου που επέβαινε σε αυτοκινητόδρομο!

Κατέγραψε σε βίντεο τη συντριβή του αεροπλάνου που επέβαινε σε αυτοκινητόδρομο!

Ένα μικρό αεροπλάνο τύπου Cessna συνετρίβη σε αυτοκινητόδρομο του Παναμά, με έναν από τους επιβάτες να καταγράφει το περιστατικό. Σώοι και οι 4 επιβάτες. 

Το να βλέπεις τα υπολείμματα ενός μικρού αεροσκάφους σε έναν αυτοκινητόδρομο δεν είναι και ό,τι πιο ευχάριστο. Βέβαια, αν στη συνέχεια μαθαίνεις πως και οι τέσσερις επιβάτες του βγήκαν ζωντανοί από αυτό, μετριάζει τα αρνητικά συναισθήματα. 

Αυτό πάντως που προκαλεί εντύπωση είναι το κουράγιο ενός επιβάτη να καταγράψει με το κινητό του τηλέφωνο όλες τις στιγμές αγωνίας, καθώς ο πιλότος του μικρού Cessna 172 προσπαθούσε να το προσγειώσει σε έναν αυτοκινητόδρομο μετά από βλάβη στον κινητήρα. 

Το ατύχημα σημειώθηκε στον Παναμά την 1η Μαΐου. Σύμφωνα με το Newsroom Panama, το τετραθέσιο Cessna 172 επέστρεφε από την Guna Yala, μια επαρχία στη βορειοανατολική ακτή της χώρας, όταν παρουσιάστηκε μια απροσδιόριστη μηχανική βλάβη ενώ πλησίαζε την πόλη του Παναμά. Το αεροσκάφος συνετρίβη σε έναν αυτοκινητόδρομο που περιβάλλεται από δέντρα. 

plane crash

Αρχικά ο πιλότος φαίνεται να προσπάθησε να το προσγειώσει σε ένα πιο φαρδύ σημείο, ωστόσο μάλλον δεν τα κατάφερε. 

Παρά το γεγονός ότι η πρόσκρουση ήταν πολύ δυνατή και το μικρό αεροπλάνο κόπηκε στη μέση, οι επιβάτες αποδείχθηκαν ιδιαίτερα τυχεροί καθώς φαίνεται να απομακρύνονται από αυτό σώοι, με ελαφρούς τραυματισμούς όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube