Καταστράφηκε μια από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές συλλογές Porsche στον κόσμο

Καταστράφηκε μια από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές συλλογές Porsche στον κόσμο

Μετά από έκρηξη αγωγού φυσικού αερίου και φωτιά στο Durham των ΗΠΑ.

Μία από τις κορυφαίες συλλογές αυτοκινήτων της Porsche στον κόσμο, υπέστη σοβαρές ζημιές από μια μεγάλη έκρηξη αγωγού φυσικού αερίου στη Βόρεια Καρολίνα, σύμφωνα με τοπικές ειδήσεις.

Η συλλογή Ingram «φιλοξενούνταν» στο κτίριο που εξερράγη την περασμένη Τετάρτη στο Durham, ανέφερε το Spectrum News North Carolina. Ιδιοκτήτης της συλλογής ήταν ο Bob Ingram, στέλεχος φαρμακευτικών εταιρειών που έχει συνταξιοδοτηθεί.

Η ίδια η Porsche είχε αναφερθεί επίσημα στη συγκεκριμένη συλλογή, η οποία απαριθμούσε περί τα 80 αυτοκίνητα και όπως έλεγε η ίδια η εταιρεία αποτελούσε «μια εκπληκτική ανασκόπηση της ιστορίας του αυτοκινήτου».

por

Στην αναφορά της στη συλλογή η Porsche τόνιζε πως «η συλλογή  Ingram είναι καλά κρυμμένη στο Durham, στο κέντρο της πόλης της Βόρειας Καρολίνας. Υπάρχουν 80 οχήματα σε αυτή την παρέλαση αστεριών σε ένα χώρο που εξωτερικά δεν προϊδεάζει για τον θησαυρό που κρύβει μέσα του. Είναι μια συναρπαστική ανασκόπηση της ιστορίας των αυτοκινήτων που φτάνει μέχρι την 918 Spyder και ξεκινά από το τρίτο παλαιότερο μοντέλο 356 που εξακολουθεί να υπάρχει, χτισμένο στο Gmünd στην περιοχή Kärnten της Αυστρίας».

porsch

Τοπικά μέσα ενημέρωσης προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τον Bob Ingram ο οποίος όμως αρνήθηκε να σχολιάσει το γεγονός. Να σημειώσουμε πως στην προσπάθεια κατάσβεσης της φωτιάς, ένα άτομο πέθανε και δώδεκα τραυματίστηκαν.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube