Κάποιος πλήρωσε $10.000 για αυτήν την ρεπλίκα Ferrari

Κάποιος πλήρωσε $10.000 για αυτήν την ρεπλίκα Ferrari

Αυτή η παράξενη ρεπλίκα κρύβει από κάτω της ένα Chevrolet Camaro και πρόσφατα αγοράστηκε για $10.000 στο eBay.

To μοντέλο στο οποίο βασίζεται η ρεπλίκα είναι μια Chevrolet Camaro του 1985 που έχει εξοπλιστεί με το λεγόμενο bodykit «Κ1 Εvoluzione». Η περιγραφή της αγγελίας αναφέρει ότι το bodykit είναι σχεδιαστικά εμπνευσμένο από την Ferrari χωρίς να αντιγράφει κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο της ιταλικής φίρμας.

Το εμπρός μέρος του bodykit φέρει μοναδικούς προβολείς και προφυλακτήρα καθώς και μια μεγάλη γρίλια που φιλοξενεί το χαρακτηριστικό άλογο της μάρκας. Οι πόρτες επίσης φαίνεται να είναι σχεδιαστικά εμπνευσμένες από την θρυλική Testarossa. Υπάρχουν επίσης τα χαρακτηριστικά σήματα της ιταλικής εταιρίας στα εμπρός πλαϊνά πάνελ, ενώ οι ζάντες πέντε ακτίνων θυμίζουν αυτές της Ferrari F40. Το πίσω μέρος κοσμούν κόκκινοι προβολείς και δύο κεντρικές απολήξεις εξάτμισης.

Replica

Αλλαγές έχουν γίνει και στο εσωτερικό με ένα ανασχεδιασμένο ταμπλό και νέα εσωτερικά πάνελ στις πόρτες και ένα τιμόνι δύο ακτίνων. Από την καμπίνα δεν λείπουν βέβαια και τα διακριτικά του Ιταλού κατασκευαστή από το Maranello με αυτά να βρίσκονται στο τιμόνι και στις πόρτες. 

Κάτω από το καπό αυτής της ενδιαφέρουσας ρεπλίκας υπάρχει ένας V8 5,7 λίτρων που συνδυάζεται με ένα 4τάχυτο αυτόματο κιβώτιο με μετατροπέα ροπής. Τέλος, παρόλο που το οδόμετρο γράφει 14.000 km στην αγγελία αναγράφεται ότι το αυτοκίνητο έχει διανύσει πάνω από 160.000 km!

Πέρα από τις σχεδιαστικές και μηχανολογικές εμπνεύσεις, το πιο αξιοπερίεργο για την εικονιζόμενη ρεπλίκα που... υμνεί διάφορα μοντέλα της Ferrari, είναι ότι βρέθηκε άνθρωπος που πλήρωσε $10.000 για να την αποκτήσει μέσω eBay!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube