Κάλυμμα καρότσας σε στυλ Mustang για το Ford F-150

Κάλυμμα καρότσας σε στυλ Mustang για το Ford F-150

Το Aero X της Michigan Vehicle Solutions είναι μια ενδιαφέρουσα aftermarket επιλογή για τους ιδιοκτήτες του δημοφιλούς pickup

Η Michigan Vehicle Solutions παρουσίασε ένα ιδιαίτερο κάλυμμα καρότσας για το Ford F-150 το οποίο προσφέρει βελτιωμένη αεροδυναμική, σπορ εμφάνιση αλλά και επιπλέον πρακτικότητα στο αμερικανικό pickup, με κόστος που ξεκινά από τα 3.995 δολάρια (3.531 ευρώ).

Το Aero X όπως ονομάζεται, έχει σχεδιασμό που παραπέμπει στο κλασσικό Mustang Fastback με έντονη κλίση, επιπλέον πλευρικά παράθυρα, ενσωματωμένο τρίτο φως και τις χαρακτηριστικές γρίλιες στο πίσω παρμπρίζ. Το κάλυμμα της καρότσας είναι κατασκευασμένο από πολυεστέρα βαμμένο στις εργοστασιακές αποχρώσεις, ενώ χάρη στον αεροδυναμικό σχεδιασμό του, βελτιώνει την οικονομία καυσίμου. 

Aero X

Σύμφωνα με την εταιρεία, η τοποθέτηση του Aero X δεν απαιτεί επεμβάσεις στην καρότσα του F-150. Το κάλυμμα ανοίγει με τη βοήθεια αμορτισέρ, έχει εσωτερικό φωτισμό και κλειδώνει για μεγαλύτερη ασφάλεια των αποσκευών. Τέλος, για τους πιο απαιτητικούς, προαιρετικά διατίθεται αεροτομή, ανοιγόμενα πλευρικά παράθυρα και ηχοσύστημα.

Το Ford F-150 είναι εδώ και δεκαετίες το πρώτο σε πωλήσεις μοντέλο στην αμερικανική αγορά ανεξαρτήτως κατηγορίας, για αυτό και προσελκύει εταιρείες αξεσουάρ και βελτιώσεων. Το Aero X θα είναι αρχικά διαθέσιμο για F-150 που βγήκαν από το 2015 μέχρι σήμερα (όπως και για την κορυφαία έκδοση Raptor που βλέπετε στις φωτογραφίες), ενώ σύντομα θα διατεθεί και για άλλα pikcup της Ford, Chevrolet, Ram, Toyota και Nissan.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube