Καλά Χριστούγεννα με τον Ken Block στα χιόνια! [video]

Καλά Χριστούγεννα με τον Ken Block στα χιόνια! [video]

Ο οδηγός-ακροβάτης παίρνει ένα pick-up Ford F-150 Raptor και κάνει τον εκχιονιστήρα.

Θα άλλαζε κανείς ένα αγωνιστικό Focus RS Rallycross με ένα φορτηγό; Ναι, αν είχε χιονίσει πολύ και το φορτηγό ήταν το Ford F-150 Raptor.

Και θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ ότι το F-150 Raptor που χρησιμοποίησε ο Block για το διαφημιστικό κλιπάκι ήταν εντελώς νορμάλ. Και με τα στάνταρ λάστιχα.

Είτε πρόκειται για την έκδοση SuperCab είτε για την 4θυρη SuperCrew, το Raptor του 2017 φοράει από τη «μάνα» του τα ειδικά σχεδιασμένα γι’ αυτό λάστιχα BFGoodrich All-Terrain T/A KO2. Γνωστό ως «το πιο σκληροτράχηλο λάστιχο All-Terrain της BFGoodrich. Ever», το ΚΟ2 ξεπερνά τις προδιαγραφές Πρόσφυσης σε Ακραίο Χιόνι της Ένωσης Κατασκευαστών Ελαστικών (RMA).

Επιπλέον, το Raptor έχει στάνταρ σύστημα Terrain Management 6 προγραμμάτων οδήγησης, με ειδικό πρόγραμμα για χιόνι και πάγο. Και προσφέρεται ως έξτρα ένα εμπρός διαφορικό Torsen, που κλειδώνει αυτόματα μεγιστοποιώντας την ελκτική πρόσφυση σε ακραίες συνθήκες.

Τέλος, τα αμορτισέρ FOX Racing Shox διαμέτρου 3 ιντσών (76 mm!) αντέχουν κάθε κακομεταχείριση και δίνουν διαδρομές ανάρτησης 330 mm μπροστά και 353 mm πίσω!

Δείτε τώρα το video που σίγουρα θα θέλατε να έχει μεγαλύτερη διάρκεια:

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube