Καινούργια Audi για τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης, μόνο ένα EV

Καινούργια Audi για τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης, μόνο ένα EV

O άι Βασίλης ήρθε με προπορεία για τους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης, φέρνοντάς τους από ένα Audi, χωρίς μάλιστα να ξεχάσει τον προπονητή τους, Zinédine Zidane.

Η Audi είναι χορηγός της Ρεάλ Μαδρίτης από το 2003. Και είναι παράδοση: Κάθε χρόνο, οι ποδοσφαιριστές της παίρνουν δώρο ένα καινούργιο αυτοκίνητο από τη φίρμα του Ingolstadt. Η παράδοση για τη σεζόν 2019-2020 έγινε χτες, μερικές ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα!

Το Q7 αναφέρεται συχνά ως «αυτοκίνητο για ποδοσφαιριστές» και μάλλον όχι άδικα, καθώς δεν είναι απλώς κλισέ. Το μεγάλο SUV, το οποίο ανανεώθηκε πρόσφατα, αποτελεί την πλειονότητα των επιλογών του ισπανικού συλλόγου, με έντεκα συνολικά κομμάτια! Και είναι όλα τους 50 TDI, με 3λιτρο μοτέρ V6 με 286 άλογα. Διαφορετικές όμως είναι οι προτιμήσεις στο χρώμα: Μαύρο για Gareth Bale, σκούρο γκρι για τον Luka Modrić ή κόκκινο για τον Alphonse Areola.

real

Το Q7, ωστόσο, δεν πέρασε αναίμακτα από την παραπάνω επιλογή, καθώς έχασε έδαφος προς όφελος ενός άλλου SUV, κομμένου ραμμένου επίσης για το ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι: Το επίσης SUV, αλλά με κουπέ φόρμα, Q8! Επτά μέλη της ισπανικής ομάδας ήταν αυτά που το επέλεξαν, μεταξύ των οποίων οι Lucas Vázquez, Toni Kroos και ο Eden Hazard. Υπάρχουν όμως και αρνητές της σύγχρονης τάσης, δεδομένου ότι παραδόθηκαν τέσσερα A7 Sportback και ένα A8, το τελευταίο για τον Sergio Ramos.

real

Σημειώνουμε ότι ο Karim Benzema έπαιξε με σεμνότητα, επιλέγοντας ένα RS3 Sportback, το ίδιο που διάλεξε και ο τερματοφύλακας Thibaut Courtois. Ακόμα ένα RS3 στη λίστα βρέθηκε που δόθηκε στον προπονητή, Zinédine Zidane. Αλλά εκείνος που πραγματικά ξεχώρισε από την ομάδα ήταν ο Γάλλος Raphaël Varane. Ο αμυντικός της Βασίλισσας ήταν και ο μόνος που επέλεξε το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της Audi. SUV μεν, αλλά το e-tron!

Η λίστα με τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης και τι διάλεξε ο καθένας
real

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube