Και νέα τηλεοπτική εκπομπή για τον Chris Harris του Top Gear

Και νέα τηλεοπτική εκπομπή για τον Chris Harris του Top Gear

Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στο Top Gear, ο πασίγνωστος δημοσιογράφος απέκτησε και μια ακόμα εκπομπή, αυτή τη φορά στο αμερικάνικο BBC.

Οι δουλειές φαίνεται ότι πάνε καλά για τον Chris Harris, ο οποίος όχι μόνο παραμένει στο δυναμικό του Top Gear αλλά αποκτά και μια νέα εκπομπή στην τηλεόραση.

Ή σχεδόν νέα, αφού στην ουσία πρόκειται για την τηλεοπτική εκτέλεση του Chris Harris on Cars που γνωρίσαμε στο πρόσφατο παρελθόν από το YouTube. Το κανάλι ξεκίνησε το 2014 και έχει στο ενεργητικό του μερικά πραγματικά εξαιρετικά video. Από τη νέα σεζόν λοιπόν, θα βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα του αμερικάνικου BBC και στη συνέχεια τα επεισόδια θα ανεβαίνουν και στο διαδίκτυο.

Το ύφος της εκπομπής δε θα αλλάξει, όμως αναμένεται να προσαρμοστεί στο κοινό των ΗΠΑ, με ό,τι αυτό κι εάν σημαίνει. Λεπτομέρειες δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, ωστόσο αυτή είναι η τέταρτη παράλληλη επαγγελματική δραστηριότητα του Harris μετά από το Top Gear, το Extra Gear και το Drift, με το τελευταίο να αποτελεί παρακλάδι του TopGear.com.

Δεν είναι πάντως και λίγοι εκείνοι που πίσω από αυτή την εξέλιξη βλέπουν το γκρίζο μέλλον του Top Gear, το οποίο στην νέα εποχή του δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες ούτε της παραγωγής αλλά ούτε και του κοινού.

[Πηγή: autoevolution.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube