Και η Volvo ξεκινά σταδιακά την παραγωγή αυτοκινήτων 

Και η Volvo ξεκινά σταδιακά την παραγωγή αυτοκινήτων 

Η παραγωγή θα προσαρμοστεί στους ρυθμούς ζήτησης τόνισε ο Hakan Samuelsson.

Άλλη μια αυτοκινητοβιομηχανία, η Volvo αυτή τη φορά, ανακοίνωσε ότι ξεκινά σταδιακά την αποκατάσταση της...κανονικότητας ανοίγοντας μετά από τρεις εβδομάδες αργίας τις γραμμές παραγωγής της. 

Συγκεκριμένα ανακοίνωσε ότι από τις 20 Απριλίου θα ξεκινήσει η παραγωγή στο εργοστάσιο που διατηρεί στη Γάνδη του Βελγίου, αλλά με μειωμένους ρυθμούς και αφού προηγουμένως έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τους εργαζόμενους. Αρκετά αργότερα, μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου θα ξεκινήσει η παραγωγή και στη μονάδα συναρμολόγησης στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ. 

Την ίδια στιγμή, οι μονάδες συναρμολόγησης κινητήρων στη Σουηδία θα λειτουργούν με βάση εβδομαδιαίο πλάνο προγραμματισμού για να εφοδιάζουν με κινητήρες τα υπόλοιπα εργοστάσια της εταιρείας ανάλογα με τις ανάγκες. 

Σε δηλώσεις του ο Hakan Samuelsson, διευθύνων σύμβουλος της Volvo υπογράμμισε πως προέχει η προστασία των εργαζομένων και πως η εταιρεία θα προσαρμόσει τους ρυθμούς παραγωγής ανάλογα με τη ζήτηση έως ότου ομαλοποιηθεί εντελώς η κατάσταση που προέκυψε εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube