Jaguar: Κατάργηση των διακριτικών R-S και R-S GT

Jaguar: Κατάργηση των διακριτικών R-S και R-S GT

Η Jaguar ανακοίνωσε την κατάργηση των διακριτικών R-S και R-S GT, καθώς ανακάλυψε ότι δημιουργούν σύγχυση στην πελατεία της.

Σε συνέντευξή του ο John Edwards, επικεφαλής του τμήματος Jaguar Land Rover's Special Vehicle Operations (SVO), στο αμερικανικό Car and Driver, ανακοίνωσε τα σχέδια της βρετανικής εταιρείας για κατάργηση των σημάτων «R-S» και «R-S GT».

Ο λόγος είναι ότι οι δυνητικοί πελάτες της εταιρείας εξέφρασαν τη σύγχυσή τους, ύστερα από τη διαπίστωση ότι υπάρχουν δύο επίπεδα εξοπλισμού πάνω από το διακριτικό «R» που η Jaguar χρησιμοποιεί από τη δεκαετία του ’90.

Από εδώ και στο εξής, η πιο ικανή έκδοση ενός μοντέλου θα φορά το σήμα «SVR» και σύμφωνα με τον Edwards δεν θα υπάρχουν εκδόσεις «plus» πάνω από αυτό το επίπεδο. Όλα τα αυτοκίνητα SVR θα κατασκευάζονται μαζί με τις πιο απλές εκδόσεις, στην ίδια γραμμή παραγωγής, και δεν θα αποτελούν μόνο μοντέλα περιορισμένης παραγωγής, καθώς θα είναι αυτοκίνητα που θα διατίθενται για αρκετά χρόνια.

Το πρώτο μοντέλο που θα σημανθεί με το διακριτικό «SVR» θα είναι το Range Rover Sport SVR και θα ακολουθηθεί από την Jaguar F-type SVR, αργότερα μέσα στο 2015.

[Πηγή blog.caranddriver.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube