Ινδικό supercar; [video]

Ινδικό supercar; [video]

Η Mean Metal σκοπεύει να φτιάξει το πρώτο υπεραυτοκίνητο της Ινδίας.

Το όραμα του νεαρού Sarthak Paul είναι να κατασκευάσει ένα supercar ινδικής προέλευσης. Σύμφωνα με το CNN, o Paul είναι έτοιμος να υλοποιήσει το σχέδιο του μέσω της νεοσυσταθείσας εταιρείας του, της Mean Metals Motors.

Παρά το γεγονός ότι το σχέδιο του ακούγεται φιλόδοξο, ο Paul σκοπεύει να κατασκευάσει το μοντέλο που βλέπεται στην φωτογραφία. Το όνομα του μοντέλου είναι M-Zero και θα είναι ένα κεντρομήχανο υβριδικό supercar με τελική ταχύτητα 322 km/h, 0-100 σε 3” και τιμή κοντά στα 150.000 δολάρια.

Όπως είναι ευκόλως κατανοητό, ο οραματιστής αναζητά ακόμα κεφάλαια για να δημιουργήσει το αυτοκίνητο των ονείρων του. Επίσης, για να το κάνει αυτό θα πρέπει να συνεργαστεί και με υπάρχουσες αυτοκινητοβιομηχανίες για να δοκιμάσει δομικά στοιχεία του μοντέλου του. Και αυτό γιατί το M-Zero θα χρησιμοποιεί ένα νέο υλικό, το carbo-flax, που υποτίθεται ότι είναι ελαφρύτερο και φθηνότερο από τα ανθρακονήματα. Βέβαια, ο Paul θέλει να κατασκευάσουν πρώτα ορισμένες ινδικές εταιρείες δορυφόρους με αυτό το υλικό, έτσι ώστε να χρησιμοποιήσει τα κεφάλαια από τα κέρδη για να κατασκευάσει το νέο του supercar.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube