Η Tesla γιορτάζει και κάνει δώρο τη φόρτιση!

Η Tesla γιορτάζει και κάνει δώρο τη φόρτιση!

Η Tesla γιορτάζει 10 χρόνια από τη λειτουργία των πρώτων ταχυφορτιστών της στην Ευρώπη και προσφέρει μόνο για σήμερα δωρεάν φόρτιση για όλα τα EVs.

Το δίκτυο των Supechargers, των ταχυφορτιστών της Tesla, συμπλήρωσε 10 χρόνια στην Ευρώπη και για να το γιορτάσει, η φίρμα προσφέρει για σήμερα στους κατόχους των μοντέλων της -και όχι μόνο- τη δυνατότητα να φορτίσουν δωρεάν το ηλεκτρικό τους αυτοκίνητο. Ενέργεια που περιλαμβάνει φυσικά και το δίκτυο της Tesla στη χώρα μας. 

Όπως επισημαίνει η Tesla στην σχετική ανακοίνωσή της, «η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μέρος του εορτασμού του “Ηλεκτρικού Καλοκαιριού” της Tesla και ένα δείγμα εκτίμησης προς την κοινότητα της Tesla που συνέβαλε στο να γίνει το δίκτυο Supercharger το μεγαλύτερο, πιο αξιόπιστο και ένα από τα καλύτερα δίκτυα ταχείας φόρτισης στην Ευρώπη. Για τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες EV, αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να δοκιμάσουν το δίκτυο και να διευρύνουν σημαντικά τις επιλογές φόρτισης, καθώς πάνω από το 70% του δικτύου είναι πλέον ανοιχτό για όλα τα EV στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή».

Tesla

Θυμίζουμε ότι οι πρώτοι έξι σταθμοί φόρτισης της Tesla άνοιξαν στις 29 Αυγούστου του 2013 στη Νορβηγία. 10 χρόνια αργότερα, το δίκτυο εκτείνεται σε 36 χώρες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική με πολύ περισσότερες από χίλιες τοποθεσίες και 13.000 μεμονωμένους υπερφορτιστές.

Το άνοιγμα του δικτύου της Tesla σε άλλα EV ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2021 στο πλαίσιο ενός πιλοτικού προγράμματος. Σήμερα, το δίκτυο της φίρμας είναι το μεγαλύτερο υπερταχείας φόρτισης στην Ευρώπη με περισσότερους από 9.200 υπερφορτιστές και 660 σταθμούς που δέχονται όλα τα ηλεκτρικά οχήματα.

Οι εορτασμοί του Electric Summer ξεκίνησαν τον Ιούλιο και κορυφώθηκαν τον Αύγουστο με εκδηλώσεις Drive-In Cinema που διοργανώθηκαν σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις. Oι δραστηριότητες θα κορυφωθούν την 1η Σεπτεμβρίου με τον εορτασμό των 10 χρόνων που πραγματοποιείται κοντά στο Όσλο, όπου οι πελάτες καλούνται να επισκεφθούν μια έκθεση για τα προϊόντα της Tesla.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube