Η Supercar Blondie καταστρέφει τη βαφή μιας Rolls-Royce Wraith [video]

Η Supercar Blondie καταστρέφει τη βαφή μιας Rolls-Royce Wraith [video]

Η διάσημη YouTuber έβαψε τη δική της Rolls Royce Wraith με αντισυμβατικό τρόπο.

Η Alexandra Mary Hirschi, ευρέως γνωστή με το όνομα Supercar Blondie σε YouTube, Facebook και Instagram, αγόρασε πρόσφατα μια Rolls-Royce Wraith και θέλησε να της χαρίσει ξεχωριστή εμφάνιση. 

Ο τρόπος που επέλεξε να διαφοροποιήσει την Rolls-Royce ήταν μια αντισυμβατική βαφή χρησιμοποιώντας εκκρεμές! Για να το πούμε πιο απλά, ένα μπουκάλι με μπογιά και τρύπα στο κάτω μέρος, αφήνεται να ακολουθήσει μια ελλειπτική τροχιά πάνω από το αυτοκίνητο, δημιουργώντας όμορφα σχέδια με τη βοήθεια της βαρύτητας - τουλάχιστον αυτό ήταν το αρχικό πλάνο.

Παρόλο που η Supercar Blondie έκανε μερικές πρόβες για να αφήσει το εκκρεμές να κάνει τη δουλειά του με σωστό τρόπο, η τελική της προσπάθεια ήταν κάπως αδύναμη με αποτέλεσμα μικρότερο εύρος κίνησης από το προβλεπόμενο. Η YouTuber και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι φάνηκαν ανήσυχοι με το αποτέλεσμα όμως δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για να αποτρέψουν το "κακό". Ενώ η οροφή δε μοιάζει και τόσο άσχημη, το αποτέλεσμα είναι τραγικό στο προφίλ του αυτοκινήτου όπου η μπογιά έχει στάξει με το χειρότερο δυνατό τρόπο λερώνοντας το αμάξωμα - ακόμα και τα ελαστικά.

Τελικά, η Rolls-Royce Wraith δεν μπορούμε να πούμε ότι βγήκε ομορφότερη από αυτή την περιπέτεια. Στο τέλος του βίντεο η Supercar Blondie φαίνεται να προσπαθεί να ξεπλύνει τη μπογιά χρησιμοποιώντας πιεστικό, όμως κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό.

Το βίντεο προκάλεσε αρνητικά σχόλια από μεγάλη μερίδα του κοινού της, αν και πιστεύουμε πως αυτός ήταν και ο στόχος του - να προκαλέσει συζητήσεις και δημοσιεύματα. Είναι πολύ πιθανό όλο αυτό να αποτελεί ένα έξυπνο marketing trick για να αυξηθούν οι subscribers της YouTuber που ήδη έχουν ξεπεράσει τα 4 εκατομμύρια, ή απλά μέρος μιας πληρωμένης διαφήμισης μιας υπηρεσίας (πχ αφαίρεση μπογιάς, βαφή κτλ). Περιμένουμε λοιπόν το επόμενο βίντεο στο οποίο η διάσημη Αυστραλέζα θα προσπαθήσει να διορθώσει τη ζημιά.

[Πηγή: Supercar Blondie]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube