Η Subaru έφτασε τα 20 εκατομμύρια οχήματα AWD

Η Subaru έφτασε τα 20 εκατομμύρια οχήματα AWD

Η Subaru, η αυτοκινητοβιομηχανία-συνώνυμο της τετρακίνησης γιορτάζει ένα σημαντικό ορόσημα καθώς έφθασε τις 20 εκατομμύρια πωλήσεις AWD.

Η Subaru ανακοίνωσε ότι τον Ιούνιο του 2021 η αθροιστική παραγωγή των οχημάτων All-Wheel Drive (AWD) ξεπέρασε τα 20 εκατομμύρια μονάδες.

Το ορόσημο επιτεύχθηκε το 49ο έτος από τότε που η εταιρεία παρουσίασε το Subaru Leone 4WD Estate Van, το πρώτο επιβατικό αυτοκίνητο AWD μαζικής παραγωγής της Ιαπωνίας, τον Σεπτέμβριο του 1972.

Το πιο διακριτικό χαρακτηριστικό του Symmetrical AWD της Subaru είναι ένα συμμετρικά διαμορφωμένο σύστημα μετάδοσης κίνησης σε συνδυασμό με έναν διαμήκη τοποθετημένο κινητήρα Boxer.

Ο συνδυασμός του χαμηλού κέντρου βάρους που παρέχεται από τον κινητήρα Boxer και της ανώτερης ισορροπίας βάρους του συμμετρικού συστήματος μετάδοσης κίνησης μεγιστοποιεί τη σταθερότητα και την πρόσφυση, προσφέροντας εξαιρετική οδηγική απόδοση σε μια ποικιλία καιρικών και οδικών συνθηκών. 

Εκτός από αυτά τα μηχανολογικά πλεονεκτήματα, η Subaru βελτιώνει συνεχώς το AWD σύμφωνα με την «ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της κατασκευής αυτοκινήτων», για να προσφέρει αυξημένη «Απόλαυση και ξεγνοιασιά» στον οδηγό και τους επιβάτες.

[Πηγή: Subaru]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube