Η Subaru απολογείται για το Forester Ultimate Customized Kit Special [video]

Η Subaru απολογείται για το Forester Ultimate Customized Kit Special [video]

Το ατυχές ακρωνύμιο F.U.C.K.S. προκάλεσε την άμεση αντίδραση της εταιρείας.

Το Forester Ultimate Customized Kit Special έκανε πρεμιέρα στην έκθεση της Σιγκαπούρης την προηγούμενη εβδομάδα, και όπως ήταν λογικό, το ατυχές ακρωνύμιο που σχηματίζουν τα αρχικά του (F.U.C.K.S) τράβηξε την προσοχή του ειδικού τύπου διεθνώς.

Η περίεργη έκδοση του Forester που ανακάλυψαν αρχικά οι συντάκτες του Top Gear Philippines, είναι βαμμένη σε μπλε απόχρωση με κόκκινα γραφικά ενώ έχει πράσινες δαγκάνες φρένων, ζάντες 20" της Enkei, και αεροδυναμικές προεκτάσεις στους προφυλακτήρες. Στο εσωτερικό του κυριαρχούν οι επενδύσεις από δέρμα και σουέτ ενώ την εικόνα συμπληρώνει αναβαθμισμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας και πιο ισχυρό ηχοσύστημα με subwoofer στο χώρο αποσκευών.

Subaru Forester

Όπως καταλαβαίνετε δεν υπήρχε κανένας λόγος για να επιλεχθεί το όνομα Forester Ultimate Customized Kit Special, το οποίο προφανώς είναι αποτέλεσμα μιας καλοστημένης φάρσας. Η Subaru Αμερικής σε μια προσπάθεια να διορθώσει την κατάσταση, έστειλε την παρακάτω επιστολή στους αντιπροσώπους της στην αγορά των ΗΠΑ με έντονα απολογητικό ύφος:

«Χθες το απόγευμα ενημερωθήκαμε για ένα ατυχές περιστατικό σχετικά με το όνομα που δόθηκε σε μια εδική έκδοση του Forester από ανεξάρτητο διανομέα στη Σιγκαπούρη. Θα θέλαμε να καταστεί σαφές σε εσάς και όλους τους πελάτες σας, πως η Subaru of America και η Subaru Corporation δεν είχαν καμία ανάμιξη με αυτό.

Ζητούμε συγγνώμη για οποιαδήποτε αρνητική δημοσιότητα έλαβε το θέμα. Η Subaru of America αφαίρεσε το όνομα από το εν λόγω αυτοκίνητο στην έκθεση Σιγκαπούρης. Εργαζόμαστε πολύ σκληρά για να χτίσουμε μια ισχυρή εικόνα για αυτή την εταιρεία και το όνομα αυτού του οχήματος σε καμία περίπτωση δεν αντανακλά τις αξίες και τα στάνταρ που μας χαρακτηρίζουν. Θα κάνουμε πάντα το καλύτερο δυνατό για να προστατέψουμε την αξιοπρέπεια της φίρμας μας.

Αυτό το μοντέλο είναι μια δημιουργία του διανομέα για την έκθεση Σιγκαπούρης και είναι δεδομένο πως δεν θα διατεθεί στην αγορά των ΗΠΑ»

Παρά τις διαβεβαιώσεις της εταιρείας, φωτογραφίες επισκεπτών της έκθεσης από την Παρασκευή έδειξαν πως το όνομα δεν έχει αφαιρεθεί ακόμα από την πλατφόρμα παρουσίασης. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα βίντεο του χρήστη glitchFan2428 το οποίο δημοσιεύθηκε στις 9 Ιανουαρίου.

Πηγή: The Drive

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube