Η Rolls-Royce Cullinan σε ρόλο ταξί στις Άλπεις

Η Rolls-Royce Cullinan σε ρόλο ταξί στις Άλπεις

Το υπερπολυτελές SUV θα μεταφέρει τους επισκέπτες του (πανάκριβου) ski-resort Courchevel 1850

Τα μέλη της "υψηλής κοινωνίας" που θα επισκεφθούν το πολυτελές χιονοδρομικό κέντρο Courchevel 1850 που βρίσκεται στις Γαλλικές Άλπεις, θα έχουν την ευκαιρία να μετακινηθούν με ένα πολύ ιδιαίτερο ταξί - την Rolls-Royce Cullinan.

Rolls-Royce Cullinan ski resort taxi

Η ξεχωριστή αυτή συνεργασία μεταξύ της βρετανικής μάρκας και του ξενοδοχείου Le Lana Hotel γίνεται στα πλαίσια του προγράμματος Social Hotspot.

H Rolls-Royce Cullinan θα μεταφέρει τους επισκέπτες από και προς την πίτσα Bellecôte μεταξύ 18 Φεβρουαρίου και 10 Μαρτίου 2019, ενώ όσοι θέλουν μπορεί να απολαύσουν και μια βόλτα με την ανοικτή Dawn στην περιοχή Les Troise Vallées.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Επίσημο: Νέα Rolls-Royce Phantom 2018 [video]

Rolls-Royce Cullinan ski resort taxi

Με αυτό τον τρόπο η φίρμα φιλοδοξεί να προσελκύσει πελάτες που έχουν την οικονομική ευχέρεια να αγοράσουν μια Rolls-Royce, ενδυναμώνοντας παράλληλα την εικόνα της ως η κορυφαία μάρκα υπερπολυτελών αυτοκινήτων στον κόσμο.

Στην ξύλινη σουίτα του ξενοδοχείου Six Senses Residences που βρίσκεται κοντά στην περιοχή, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συζητήσουν με τους σχεδιαστές της Rolls-Royce για να παραγγείλουν το δικό τους μοντέλο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Πώς αγοράζουμε μια Rolls-Royce

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube