Η πρώτη αρένα ψηφιακών αγώνων αυτοκινήτων στο Miami [video]

Η πρώτη αρένα ψηφιακών αγώνων αυτοκινήτων στο Miami [video]

Θα ανοίξει το 2020 με στόχο να φιλοξενήσει διοργανώσεις ψηφιακού μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η Millennial Esports σε συνεργασία με την εταιρεία εξομοιωτών οδήγησης Allinsports, κατασκευάζει στο South Beach του Miami την πρώτη εγκατάσταση για ψηφιακούς αγώνες αυτοκινήτων στον κόσμο, η οποία θα ξεκινήσει τη λειτουργία της το 2020.

Όπως βλέπουμε στις εικόνες και το βίντεο, ο χώρος 1.115 τετραγωνικών μέτρων μοιάζει με μεγάλη αίθουσα κινηματογράφου. Στη  μια πλευρά υπάρχουν αρκετές θέσεις για τους θεατές που είναι στραμμένες προς την κεντρική σκηνή. Εκεί θα κάθονται οι οδηγοί με μεγάλες οθόνες και τιμονιέρες, ενώ μια ακόμα μεγαλύτερη οθόνη στο κέντρο θα παρουσιάζει την εξέλιξη του αγώνα.

esports

Ο ψηφιακός μηχανοκίνητος αθλητισμός γνωρίζει άνθιση τα τελευταία 10 χρόνια με όλο και περισσότερους οδηγούς και θεατές. Διοργανώσεις όπως το FIA Gran Turismo Championship έχουν μεγάλη απήχηση όμως μέχρι στιγμής πραγματοποιούνταν σε υπάρχουσες εγκαταστάσεις άλλων αθλητικών δραστηριοτήτων.

Στόχος της Millennian Esports είναι να κατασκευάσει αντίστοιχους χώρους σε όλο τον κόσμο που θα φιλοξενήσουν τις μελλοντικές διοργανώσεις.

Πηγή: Autoblog

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube