Η Porsche ξεπέρασε για πρώτη φορά στην ιστορία της τους 30.000 υπαλλήλους

Η Porsche ξεπέρασε για πρώτη φορά στην ιστορία της τους 30.000 υπαλλήλους

Μέσα σε εννέα χρόνια έχει διπλασιάσει τις πωλήσεις της και κατά συνέπεια και τους εργαζόμενους σε αυτήν.

Το 2018, η Porsche για πρώτη φορά στην ιστορία της ξεπέρασε τους 30.000 υπαλλήλους παγκοσμίως. Ο αριθμός αυτός αυξάνεται σταθερά καθώς αυξάνονται ευθέως ανάλογα και οι πωλήσεις της εταιρείας.

Πέρυσι η Porsche πούλησε περισσότερα από 250.000 αυτοκίνητα. Για να ανταπεξέλθει στην αυξημένη ζήτηση προχώρησε στην αύξηση προσωπικού με το 2018 να αποτελεί ορόσημο για τη μάρκα από το Zuffenhausen, η οποία ξεπέρασε τις 30.000 εργαζόμενους παγκοσμίως, για πρώτη φορά στην ιστορία της. 

Στα τέλη Δεκεμβρίου, η Porsche είχε 32.325 υπαλλήλους σε ολόκληρο τον κόσμο και η καμπύλη είναι συνεχώς ανοδική από τα τέλη της δεκαετίας του 2000. Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως το 2010, η Porsche είχε μόνο 13.159 υπαλλήλους. Σε εννέα χρόνια, ο Γερμανός κατασκευαστής έχει υπερδιπλασιάσει μέχρι στιγμής το ανθρώπινο δυναμικό του, αλλά παράλληλα έχει διπλασιάσει και τις πωλήσεις του. 

Πρόκειται για μια διαρκή εξέλιξη που δείχνει ότι η Porsche δεν έχει φθάσει στο ζενίθ της, δεδομένου ότι έχει ακόμη να παρουσιάσει και άλλα νέα μοντέλα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube