Η Peugeot κερδίζει ξανά το βραβείο καλύτερου εταιρικού οχήματος

Η Peugeot κερδίζει ξανά το βραβείο καλύτερου εταιρικού οχήματος

Το επαγγελματικό Rifter και το SUV 5008 βραβεύτηκαν από την Company Car Today

Η Peugeot κατάφερε να αποσπάσει δύο πολύ σημαντικές βραβεύσεις στη διοργάνωση Company Car Today (CCT100) η οποία αναζητά τα καλύτερα αυτοκίνητα του εταιρικού καναλιού πώλησης ανά κατηγορία στη Μεγάλη Βρετανία.

Πιο συγκεκριμένα, το SUV Peugeot 5008 κατέκτησε για δεύτερη συνεχή χρονιά τον τίτλο «SUV της χρονιάς», ενώ το νέο επαγγελματικό όχημα Rifter διακρίθηκε ως το “MPV της χρονιάς» για το 2019.

Τα κύρια χαρακτηριστικά που διακρίνουν ένα ποιοτικό εταιρικό αυτοκίνητο είναι, μεταξύ άλλων, το κόστος χρήσης, η τιμή, οι εκπομπές ρύπων, η αξία μεταπώλησης, το κόστος ασφάλισης και οι επιδόσεις. Η σημαντικότερη παράμετρος, ωστόσο, για να διακριθεί ένα αυτοκίνητο είναι η πλήρης ικανοποίηση του εταιρικού πελάτη.

Σχολιάζοντας το SUV 5008 ο αρχισυντάκτης της διοργάνωσης, Paul Barker δήλωσε τα εξής: «Το SUV 5008 έχει εξαιρετική πορεία, αφού συνδυάζει στυλ και πρακτικότητα με την χαμηλή εκπομπή ρύπων και τα ελάχιστα κόστη χρήσης. Αποτελεί μία καλή απεικόνιση του πόσο μακριά έχει φτάσει η Peugeot με τα τελευταία της προϊόντα και αξίζει στο έπακρο το βραβείο του καλύτερου SUV για το 2019».

Στρέφοντας την προσοχή του στο πρόσφατα λανσαρισμένο Rifter ο κ. Barker συνέχισε, λέγοντας: «Το ολοκαίνουριο Rifter θέτει νέα standards για την πρακτικότητα και την μετακίνηση. Είναι ένα αυτοκίνητο που προσφέρει τεράστιες δυνατότητες χώρου φόρτωσης, δυνατότητα και 7-θέσιας διάταξης και εξαιρετικά χαμηλό κόστος χρήσης. Είναι μία καταπληκτική νέα άφιξη στην κατηγορία του».

Τόσο το PEUGEOT SUV 5008, όσο και το ολοκαίνουριο Rifter διατίθενται με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου προδιαγραφών Euro 6,2, οι οποίοι προσφέρουν πολύ χαμηλές εκπομπές ρύπων και κατ’ επέκταση εντυπωσιακή οικονομία καυσίμου και χαμηλή φορολογία.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube