Η μεγάλη αγάπη του Matthew Perry για τα αυτοκίνητα

Η μεγάλη αγάπη του Matthew Perry για τα αυτοκίνητα

Ο αγαπημένος ηθοποιός Matthew Perry έφυγε πριν λίγες μέρες από τη ζωή, σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. Ο Perry, εκτός από ταλαντούχος ηθοποιός όμως λάτρευε το αυτοκίνητο.

 Matthew Perry

Ο Matthew Perry εδώ και λίγα 24ωρα δεν βρίσκεται πια μαζί μας. Ο Chandler από «Τα Φιλαράκια» βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 54 ετών στο υδρομασάζ του σπιτιού του στο Λος Άντζελες.

Ο ηθοποιός, πέρα από τις υποκριτικές του ικανότητες, ήταν ιδιαίτερα γνωστός για την αγάπη του για τα αυτοκίνητα. Και μάλιστα αυτοκίνητα με μπόλικο γκάζι. Ο ίδιος άλλωστε συνήθιζε να λέει πως η οδήγηση και η ταχύτητα του έδινε ζωή. Φρόντιζε μάλιστα να οδηγεί όσο το δυνατόν περισσότερο τα μοντέλα που είχε στο γκαράζ του.

Ο Matthew Perry είχε στην κατοχή του μία σειρά από εξαιρετικά αυτοκίνητα, τα οποία συνδύαζαν εμφάνιση και επιδόσεις

Audi R8 V10 Plus Spyder

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail, ο Matthew Perry είχε στην κατοχή του ένα Audi R8 V10 Plus Spyder, μία BMW Series 6 και μία Z8, μία Porsche Panamera και 911 Cabrio, καθώς επίσης και υπέροχη Aston Martin Vantage Roadster. Πέρα όμως από τα αυτοκίνητα επιδόσεων, περισσότερα εκ των οποίων ήταν κάμπριο, ξεχωριστή θέση στο γκαράζ του είχε και μία Lincoln Navigator, το θηριώδες αμερικανικό SUV.

Όπως βλέπουμε, ο Perry υπήρξε λάτρης των ευρωπαϊκών αυτοκινήτων και συγκεκριμένα των κάμπριο. Το αγαπημένο του πάντως φαίνεται πως ήταν το Audi R8, με τον V10 των 5,2 lt, τα 610 PS και τα 560 Nm ροπής. Για τα πρώτα 100 km/h χρειαζόταν μόλις 3,3”, με την τελική να ακουμπά τα 328 km/h.

Στις μεγάλες του αγάπες συγκαταλέγεται και Aston Martin Vantage Roadster, με την υπέροχη εξωτερική σχεδίαση. Ο V8 κινητήρας της των 4,0 lt αποδίδει 504 PS, με το 0-100 km/h να έρχεται σε 3.7” και την τελική να τερματίζει στα 306 km/h.

Aston Martin Vantage Roadster

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Porsche Taycan 4S

Επιπροσθέτως, η Daily Mail, είχε εντοπίσει τον δημοφιλή ηθοποιό τον περασμένο Μάιο να οδηγεί μία μαύρη Porsche Taycan 4S στους δρόμους του Λος Άντζελες. 

Σε κάθε περίπτωση η μνήμη του θα μείνει ζωντανή, μέσα από «Τα Φιλαράκια», ενώ η συλλογή των αυτοκινήτων θα αποτελεί για πολλούς άπιαστο όνειρο.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube