Η ιστορία αγάπης δύο γυναικών στη νέα διαφήμιση του Renault Clio [video]

Η ιστορία αγάπης δύο γυναικών στη νέα διαφήμιση του Renault Clio [video]

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την χαρακτηρίζουν σαν την καλύτερη διαφήμιση όλων των εποχών. 

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την χαρακτηρίζουν σαν την καλύτερη διαφήμιση όλων των εποχών. Κάποιοι άλλοι την χαρακτηρίζουν σαν ύμνο στην LGBT κοινότητα. Πρόκειται για τη διαφήμιση του νέου Renault Clio που αφηγείται το love story δύο γυναικών. 

Η διαφήμιση ξεκινά με την νεαρή κοκκινομάλλα Βρετανίδα, με το όνομα Τζέμα, να αποχαιρετά τους γονείς της που οδηγούν ένα κόκκινο Clio, φεύγοντας για διακοπές στην Γαλλία. Εκεί γνωρίζει την Σιέζα, μια Γαλλίδα στην ίδια ηλικία κι ενώ αρχικά δείχνουν αμήχανες, γίνονται πολύ καλές φίλες. Χρόνια αργότερα, ως έφηβες, συναντιούνται ξανά. Αφού αγκαλιάζονται στο λιμάνι, παίρνουν το Clio τους για νέες περιπέτειες στην χώρα και τις παραλίες της Αγγλίας. Το ζευγάρι απολαμβάνει την θάλασσα προτού μοιραστούν ένα φιλί στα μπροστινά καθίσματα του αυτοκινήτου. 

Η Σιέζα φεύγει, οι δύο γυναίκες στέλνουν ερωτικές επιστολές η μια στην άλλη, κάτι που ανακαλύπτει ο πατέρας της Τζέμα που γίνεται έξαλλος.

Ο χρόνος περνάει και η Τζέμα βρίσκεται καλεσμένη στον γάμο της Σιέζα. Αλλά ο γάμος δεν διαρκεί πολύ και τελικά αποφασίζει να πάει στην Αγγλία για να δει την φίλη της, όπου υποδέχονται η μία την άλλη με πάθος.

Στην τελευταία σκηνή, οι δύο γυναίκες οδηγούν μαζί με την κόρη τους στο πίσω κάθισμα, ένα πορτοκαλί σκούρο Renault, την πιο πρόσφατη γενιά του αυτοκινήτου, στο σπίτι των γονέων της Τζέμα, όπου τους υποδέχονται με αγκαλιές και φιλιά. Το βίντεο ολοκληρώνεται με την φράση: «Το ολοκαίνουριο Renault Clio: 30 χρόνια στην παραγωγή».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube