Η Infiniti εγκαταλείπει τη Δυτική Ευρώπη το 2020

Η Infiniti εγκαταλείπει τη Δυτική Ευρώπη το 2020

Σταματά και η παραγωγή των Q30 και QX30 στο Sunderland της Μ. Βρετανίας - Σε ποιες χώρες θα δραστηριοποιείται. 

Η Infiniti ανακοίνωσε σήμερα σχέδιο αναδιάρθρωσης με βάση το οποίο θα εστιάσει το ενδιαφέρον της σε συγκεκριμένες αγορές όπως αυτές της Κίνας και της Β. Αμερικής, ενώ παράλληλα θα αποσυρθεί από τη Δυτική Ευρώπη.
Αυτό το σχέδιο αναδιάρθρωσης δεν θα επηρεάσει τις τρέχουσες δραστηριότητες της εταιρείας στην Ανατολική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Ασία, οι οποίες συνεχίζουν να αναπτύσσονται.

Σε επίσημη ανακοίνωση η Indiniti τονίζει μεταξύ άλλων πως η αποχώρηση έχει δρομολογηθεί για τις αρχές του 2020 και πως η εταιρεία εργάζεται για την εξεύρεση εναλλακτικών λύσεων για τους υπαλλήλους που θα επηρεαστούν από την απόφαση αυτή. Στο πλαίσιο αυτό θα προχωρήσει και σε διαβουλεύσεις με τα σωματεία των εργαζομένων. Παράλληλα με την ίδια ανακοίνωση διαβεβαιώνει πως θα στηρίξει όλους τους εμπόρους λιανικής στις συμφωνίες που έχουν κάνει αλλά και τους πελάτες σε ό,τι αφορά ανταλλακτικά, συντήρηση, επισκευές εντός εγγύησης, κτλ. 

Η Infiniti έχει αποφασίσει να σταματήσει στα μέσα του τρέχοντος έτους η παραγωγή των Q30 και QX30 τα οποία συναρμολογούνται στο Sunderland της Μ. Βρετανίας.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube