Η Hyundai Motorsport κατασκευάζει το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό αγωνιστικό [video]

Η Hyundai Motorsport κατασκευάζει το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό αγωνιστικό [video]

Θα παρουσιαστεί επίσημα τον Σεπτέμβριο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Η Hyundai Motorsport  μπαίνει στην εποχή της ηλεκτροκίνησης και παρουσιάζει το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο αγωνιστικό αυτοκίνητο.
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο σχεδιάστηκε και κατασκευάζεται στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Alzenau της Γερμανίας και θα αποκαλυφθεί επίσημα στις 10 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου (IAA) στη Φρανκφούρτη.

Η Hyundai δεν έχει αποκαλύψει ακόμη στοιχεία για το αυτοκίνητο, καθώς προφανώς φυλά τις αποκαλύψεις για την επίσημη παρουσίαση.
Ωστόσο, ο Andrea Adamo, Διευθυντής Ομάδας, έκανε κάποιες δηλώσεις στις οποίες τονίζει πως «μια νέα εποχή ξεκινά για τη Hyundai Motorsport. Για πολλούς μήνες, η ομάδα μας στο Alzenau εργάζεται σκληρά για ένα συναρπαστικό ηλεκτρικό όχημα και σύντομα θα μπορέσουμε να μοιραστούμε τους καρπούς αυτών των εργασιών. Υποσχόμαστε το συγκεκριμένο όχημα να αποτελέσει ένα νέο κεφάλαιο για την εταιρεία μας, μια φυσική επέκταση στις δραστηριότητές μας στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ένα κεφάλαιο που συνδέεται στενά με τις τρέχουσες τάσεις και τις καινοτομίες στην ευρύτερη αυτοκινητοβιομηχανία. Όλα θα αποκαλυφθούν στην IAA στη Φρανκφούρτη στις αρχές Σεπτεμβρίου», καταλήγει στις δηλώσεις του.

Η Hyundai Motorsport GmbH, που ιδρύθηκε το 2012, είναι υπεύθυνη για όλες τις αγωνιστικές δραστηριότητες της μάρκας.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube