Η Ferrari του ’δωσε τα παπούτσια στο χέρι

Η Ferrari του ’δωσε τα παπούτσια στο χέρι

Η Ferrari απειλεί τον σχεδιαστή μόδας Philippe Plein με αγωγή διότι χρησιμοποίησε την προσωπική του 812 Superfast σε κοινωνικά δίκτυα μεταξύ αρκετών πολυτελών αυτοκινήτων για να προωθήσει τη μάρκα των παπουτσιών του.

Η εικόνα μιας φίρμας κτίζεται μακροπρόθεσμα, αλλά μπορεί να καταστραφεί σε μια στιγμή. Η Ferrari το έχει πιάσει το νόημα και έχει θέση υπό στενή παρακολούθηση τη χρήση του λογότυπου και της άδειας χρήσης του. Απόδειξη αυτό αντιμετωπίζει σήμερα ο σχεδιαστής μόδας, Philippe Plein.

Ο επιχειρηματίας φωτογράφησε το τελευταίο μοντέλο από τα παπούτσια του πάνω στην προσωπική του 812 Superfast μαζί με μια Rolls-Royce Phantom και μια Lamborghini Urus. Αιθέριες υπάρξεις με μαγιό που καταβρέχονται με το λάστιχο συμπληρώνουν τη σκηνικό. Σύμφωνα με την επιστολή που έστειλε ο δικηγόρος της Ferrari, ο κατασκευαστής δεν επιθυμεί να συμμετέχει σε τέτοιου είδους φωτογραφήσεις. Επιπλέον, η επιστολή αναφέρει τον κίνδυνο σύγχυσης μεταξύ αυτών των παπουτσιών και των συνεργασιών που έχει η Ferrari με αθλητικές φίρμες για τα ίδια προϊόντα.

Philippe Plein

Και μια και βρισκόμαστε σε σάιτ αυτοκινήτου να θυμίσουμε ότι η Ferrari 812 Superfast φοράει 6,5λιτρο μοτέρ V12 που αποδίδει 800 άλογα και 718 Nm. Συνδυάζεται δε με αυτόματο 7άρι ρομποτιζέ σασμάν για να πετύχει 2,9” στο σπριντ των 0-100 km/h και τελική πάνω από 340 km/h. Και επειδή την έχουμε οδηγήσει, δείτε το video μας, εδώ!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube