Η επιστροφή του «Bullitt»

Η επιστροφή του «Bullitt»

Η κλασική ταινία Bullitt επιστρέφει στις μεγάλες οθόνες, με πρωταγωνιστή τον Bradley Cooper.

O Steven Spielberg θα σκηνοθετήσει το remake της θρυλικής ταινίας Bullitt, σε σενάριο που υπογράφει ο Josh Singer και πρωταγωνιστή και συμπαραγωγό τον Bradley Cooper.

Ο Cooper θα υποδυθεί τον ντετέκτιβ Frank Bullitt που στην ταινία του 1968 υποδυόταν ο Steve McQueen, σε μια ταινία που έγινε κλασική και αγαπημένη τόσο μέσω του συγκεκριμένου ηθοποιού όσο και της συμπρωταγωνίστριάς του, της πράσινης Ford Mustang.

Εκτός από την τεράστια επιτυχία της ταινίας, η Mustang απέκτησε το δικό της φανατικό κοινό μέσα από αυτή, με τη συγκεκριμένη Bullitt του 1968 να πωλείται σε δημοπρασία το 2020 έναντι του ποσού των $3,4 εκ. σημειώνοντας νέο ρεκόρ πώλησης για μια Mustang.

Bullitt

Στα της νέας ταινίας, ο Spielberg και ο Cooper άρχισαν τις επαφές και τις συζητήσεις για την ταινία την περίοδο της πανδημίας και των lockdown. Τα γυρίσματα δεν έχουν ξεκινήσει, κάτι που πιθανότητα να γίνει μέσα στο 2023 με την ταινία να οδεύει προς προβολή στις αίθουσες προς τα τέλη του έτους ή στις αρχές του 2024. 

Όπως και να έχει, τόσο ο Cooper ως ηθοποιός όσο και ο Spielberg ως σκηνοθέτης εγγυώνται ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα, ενώ αυτό που μένει να μάθουμε είναι με ποιο μοντέλο της Mustang, θα υποστηρίξει η Ford την ταινία.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube