Η εντυπωσιακή συλλογή αυτοκινήτων του Will Smith

Η εντυπωσιακή συλλογή αυτοκινήτων του Will Smith

Μπαίνουμε στο γκαράζ του σταρ του Χόλιγουντ, Will Smith, που τις τελευταίες μέρες έγινε περισσότερο διάσημος για το χαστούκι που έδωσε στον Chris Rock, παρά για το Όσκαρ που κέρδισε!

Ο σούπερ σταρ του Χόλιγουντ Will Smith μονοπωλεί τις τελευταίες ημέρες τα φώτα της δημοσιότητας όχι τόσο για το Όσκαρ Α' αντρικού ρόλου που κέρδισε, όσο για το χαστούκι που έδωσε στον κωμικό και παρουσιαστή της τελετής απονομής των χρυσών αγαλματιδίων, Chris Rock. 

Παρά τη συγγνώμη που ζήτησε (μετά δακρύων) εκ των υστέρων, η επιτροπή απονομής των Όσκαρ δεν έχει ακόμη αποφασίσει αν θα του αφαιρέσει το βραβείο ή όχι. Εκείνο που πάντως δεν μπορεί να του αφαιρέσει είναι η εξαιρετική συλλογή αυτοκινήτων που διαθέτει ο ηθοποιός.

Αν και δεν έχει διευκρινιστεί πόσα και ποια από αυτά εξακολουθούν να βρίσκονται στο γκαράζ του, το βέβαιο είναι πως κατά καιρούς τα παρακάτω αυτοκίνητα πέρασαν από τα χέρια του, με κάποια να βρίσκονται ακόμα στην κατοχή του. 

Ford Mustang ΜΥ 1965

Ford Mustang MY 1965

Η πρώτη γενιά Ford Mustang του 1965 τροφοδοτείται από έναν βενζινοκινητήρα V8 5,8 λίτρων και πιθανότατα θα κοστίζει περισσότερο από $80.000 σήμερα. Είναι ένα καθαρά κλασσικό-συλλεκτικό αυτοκίνητο που ο κάθε λάτρης της αυτοκίνησης που σέβεται τον εαυτό του οφείλει να έχει στο γκαράζ του.

Bentley Azure

Bentley Azure
Ο Will Smith χρειάστηκε να βγάλει από τον τραπεζικό του λογαριασμό περίπου $340.000 για να αποκτήσει μια Bentley Azure. Ο ηθοποιός θέλησε να απολαμβάνει την πολυτέλεια που προσφέρει μια Βentley μαζί με τις επιδόσεις του V8 των 6,75 λίτρων. 

Rolls-Royce Ghost

Rolls-Royce Ghost
Αν δεν σου αρκεί η Bentley Azure ή αν απλά θέλεις να δεις και τα αγαθά του... ανταγωνισμού και έχεις την οικονομική επιφάνεια του Will Smith, τότε κόβεις μια επιταγή $311.900 (τουλάχιστον) και βάζεις στο γκαράζ σου και μια Rolls-Royce Ghost. Αυτήν με τον V12 των 6,6 λίτρων και στη συνέχεια αποφασίζεις αν τελικά προτιμάς τις Bentley ή τις Rolls Royce... 

Maybach 57S

Maybach 57S
Βέβαια, στις πολυτελείς μετακινήσεις υπάρχει και μια τρίτη εναλλακτική που ακούει στο όνομα Maybach και έχει στην... ούγια την υπογραφή της Mercedes-Benz. Με $200.000 (στη βασική της έκδοση) η 57S με τον τετράλιτρο V8 βρίσκεται στο γκαράζ σας. Εν προκειμένω σε αυτό του Will Smith.

BMW i8

BMW i8
Μια και το Χόλιγουντ θέλει να έχει και οικολογικές ανησυχίες, αλλά ταυτόχρονα δεν μπορεί να απαρνηθεί και τα εντυπωσιακά σπορ αυτοκίνητα, ο Will Smith εμπλούτισε τη συλλογή του με ένα BMW i8 αξίας $150.000. Ο τρικύλινδρος βενζινοκινήρας του 1,5 λίτρου σε συνδυασμό με τον ηλεκτροκινητήρα του δίνει το οικολογικό προφίλ που χρειάζεται ένας αστέρας του βεληνεκούς του. 

Tesla Roadster

Tesla Roadster
Αν το BMW i8 είναι κάτι όχι και τόσο οικολογικό αφού έχει και κινητήρα εσωτερικής καύσης, το Tesla Roadster πρώτης γενιάς αξίας $98.500 που βρέθηκε στο γκαράζ του Smith είναι το... αμιγώς πράσινο άλλοθι του ηθοποιού για να κυκλοφορεί χωρίς τύψεις στις ηλιόλουστες παραλίες της Καλιφόρνια. 

Αυτοκινούμενο «The Heat»

the heat
Εδώ τα πράγματα σοβαρεύουν και βέβαια δεν έχουν καθόλου οικολογικό πρόσημο. Ωστόσο, ο Will Smith πλήρωσε το 2012 κάτι παραπάνω από $2,5 εκατ. για να «χτίσουν» αποκλειστικά γι' αυτόν το τεράστιο αυτοκινούμενο που ακούει στο όνομα «Τhe Heat». Τα συγκεκριμένα οχήματα είναι must στην άλλη όχθη του Ατλαντικού και μολονότι για το συγκεκριμένο δεν υπάρχουν και πολλές διαθέσιμες φωτογραφίες του εσωτερικού του, είμαστε βέβαιοι πως θα είναι η επιτομή του αυτοματισμού και της πολυτέλειας. 

the heat2
Αυτό που δεν ξέρουμε είναι αν το οδηγεί ο ίδιος ο ηθοποιός, αν έχει κάποιον οδηγό, ή απλά του το πηγαίνουν κάθε φορά εκεί που θέλει να πάει και αυτός πηγαίνει με κάποιον άλλο τρόπο.

Kατά καιρούς ο Smith έχει «συλληφθεί» να οδηγεί και διάφορα άλλα αυτοκίνητα όπως μια Cadillac Escalade ESV, μια 911 της Porsche, μια Maserati Gran Turismo, κ.α. Ωστόσο, αυτοί που... σκαλίζουν τα ενδότερα των σταρ του Χόλιγουντ δεν είναι βέβαιοι αν τα είχε πληρώσει ή απλώς τα οδηγούσε. Οπότε και εμείς αρκούμεθα στα «επίσημα» στοιχεία των ρεπόρτερ του Χόλιγουντ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube