Η έκθεση της Γενεύης... πάει Κατάρ

Η έκθεση της Γενεύης... πάει Κατάρ

Η διοργανώτρια αρχή της Geneva International Motor Show ανακοίνωσε επίσημα τη συνεργασία της με το Κατάρ για τη δημιουργία της Qatar Geneva International Motor Show που θα διεξαχθεί στη Ντόχα.

Είναι πλέον επίσημο και με τη βούλα. Οι διοργανωτές της διεθνούς έκθεσης αυτοκινήτου της Γενεύης ήρθαν σε συμφωνία με το υπουργείου Τουρισμού του Κατάρ αλλά και λοιπούς οικονομικούς φορείς του εμιράτου, για τη διεξαγωγή μιας νέας έκθεσης στη Ντόχα, που θα φέρει την ονομασία Qatar Geneva International Motor Show. 

Στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Doha Exhibition & Convention Center (DECC), εκπρόσωποι της διοργανώτριας αρχής της GIMS (Geneva International Motor Show) έκαναν λόγο για μια έκθεση που θα ξεχωρίσει παγκοσμίως και θα προσελκύσει πλήθος κόσμου από κάθε γωνιά της Γης. 

Όπως όλα δείχνουν η πρώτη έκθεση Qatar Geneva International Motor Show θα διεξαχθεί το φθινόπωρο του 2022 ή το 2023,  με το φιξάρισμα της τελικής ημερομηνίας να επιβεβαιώνεται τις προσεχείς ημέρες. Σύμφωνα με το πλάνο στόχος είναι, η νέα αυτή έκθεση να πραγματοποιείται στη Ντόχα κάθε δύο χρόνια.

logo

Περισσότερα στοιχεία για τον τρόπο διεξαγωγής αλλά και τη φιλοσοφία της νέας έκεθσης θα αποκαλυφθούν κατά τη διάρκεια της GIMS 2022, που θα διεξαχθεί από τις 19 έως τις 27 Φεβρουαρίου στη Γενεύη, επιστρέφοντας ξανά στις επάλξεις, έπειτα από απουσία 2 ετών λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Τη νεοσύστατη έκθεση στη Ντόχα του Κατάρ θα υποστηρίξουν «ενεργά» τόσο το Qatar Airways Group όσο και το αρμόδιο υπουργείο Τουρισμού. 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube