Η Chevrolet δεν θέλει πια να είναι χορηγός της Manchester United

Η Chevrolet δεν θέλει πια να είναι χορηγός της Manchester United

Χορηγός της Manchester United από το 2014, η Chevrolet αναμένεται να μην ανανεώσει τη σύμβασή της ύστερα από τα υποτονικά αποτελέσματα της ομάδας.

Η απόφαση προκαλεί μάλλον κατάπληξη, καθώς παρά την αποχώρηση της αμερικανικής εταιρείας από τη Γηραιά Ήπειρο, όπου πωλούνται μόνο τα εμβληματικά σπορ μοντέλα της, Camaro και Corvette, η Chevrolet είχε αποφασίσει να γίνει κύριος χορηγός του μεγάλου ευρωπαϊκού συλλόγου. Έτσι, από το πρωτάθλημα 2014-2015, ο λογότυπος της αμερικανικής εταιρείας φιγουράρει στις εμφανίσεις της Manchester United.

Η επιλογή αυτή οφείλεται βεβαίως στη διεθνή αύρα της Premier League και της ιστορικής βρετανικής ομάδας. Το ποσό της συναλλαγής ήταν τεράστιο, με περισσότερα από 500 εκατομμύρια ευρώ για μια σύμβαση που κάλυπτε επτά σεζόν.

Ήγγικεν λοιπόν η ώρα να σκεφτεί ποια θα είναι η συνέχεια... και η Chevrolet αποφάσισε ότι δεν πρέπει να συνεχίσει αυτή την ιστορία. Σύμφωνα με τους Financial Times, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του σωματείου και της Chevrolet ήταν αδιέξοδες.

Manchester United

Η παραπάνω κατάσταση σαφώς και σχετίζεται τα μέγιστα με τις πρόσφατες κακές επιδόσεις της Manchester United. Ύστερα από τις πρώτες οκτώ αγωνιστικές του πρωταθλήματος 2019-2020, ο βρετανικός σύλλογος είναι μόλις 12ος στο πρωτάθλημα. Πάνω απ’ όλα όμως, εφέτος δεν κατόρθωσε να φτάσει στο Champions League.

Ως εκ τούτου, η Chevrolet κατά πάσα πιθανότητα ήθελε να αναθεωρήσει τη σύμβαση, αλλά η προσπάθειά της δεν στέφθηκε από επιτυχία. Έτσι η Manchester United αναζητά πλέον νέο συνεργάτη για τη φανέλα της.

Manchester United

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube