Η BMW επιβεβαιώνει τις φωτογραφίες που διέρρευσαν για τις νέες Μ3 και Μ4

Η BMW επιβεβαιώνει τις φωτογραφίες που διέρρευσαν για τις νέες Μ3 και Μ4

Διευκρινίζει όμως ότι δεν θα είναι έτοιμες πριν το 2021.

Πριν λίγες ημέρες διέρρευσε φωτογραφία που έδειχνε το εμπρός μέρος μιας BMW που «φορούσε» τη νέα μεγάλη μάσκα της εταιρείας και η οποία – σύμφωνα με όσα γράφηκαν – αφορούσε στη νέα σειρά 4.

Τώρα η BMW ήρθε να επιβεβαιώσει ότι οι φωτογραφίες ήταν αυθεντικές και αφορούν στις νέες Μ3 και Μ4. Την επιβεβαίωση έκανε ο πρόεδρος της BMW M, ο Markus Flasch, ο οποίος όμως είπε πως θα αργήσουμε πολύ να δούμε τα μοντέλα αυτά στο δρόμο, καθώς η παραγωγή τους θα αρχίσει το 2020 και δεν θα είναι έτοιμα πριν το 2021.

bmw

Ο Markus Flasch άφησε να διαρρεύσει επίσης ότι θα υπάρχουν εκδόσεις με χειροκίνητο αλλά και αυτόματο κιβώτιο καθώς και ότι υπάρχουν σκέψεις και για τετρακίνητες εκδόσεις, τόσο για την Μ3 όσο και για την Μ4.

Οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μιλούν επίσης για εξακύλινδο twin-turbo κινητήρα με ισχύ που μπορεί να φτάνει και τους 510 ίππους. Σε ό,τι αφορά στο εσωτερικό φαίνεται να υιοθετείται η λύση του ψηφιακού πίνακα οργάνων που θα συμπληρώνεται με μια μεγάλη οθόνη πολυμέσων.

bmwm3

Τέλος και σε ό,τι έχει να κάνει με την Μ3,φαίνεται να έχουμε δύο εκδόσεις: Η Pure θα έχει χειροκίνητο κιβώτιο και θα είναι πισωκίνητη,  ενώ η πιο δυνατή θα ακούει στο όνομα Competition και θα εφοδιάζεται με αυτόματο κιβώτιο.

Όλα αυτά μένει να επιβεβαιωθούν σε αμέσως προσεχές διάστημα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube