Η Audi ετοιμάζει κάτι… σπέσιαλ για το R8

Η Audi ετοιμάζει κάτι… σπέσιαλ για το R8

Το Audi R8, ένα από τα πιο ποθητά μοντέλα του Ingolstadt αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν στο τέλος του έτους. Για να το αποχαιρετήσει όπως του αρμόζει, η Audi δείχνει να ετοιμάζει κάτι ξεχωριστό.

Audi R8

Μία ανάρτηση της Audi στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram ήταν αρκετή για να ανάψει ή μάλλον για να φουντώσει τη σπίθα: «Είναι ο τελευταίος γύρος του R8». Η αναμονή φτάνει στο τέλος της, καθώς τα σχέδια των Γερμανών θα αποκαλυφθούν στις 12 Σεπτεμβρίου.

Η ανάρτηση, που συνοδεύεται από κάποιες εικόνες, παρουσιάζει ένα R8, καμουφλαρισμένο με κόκκινα, μαύρα και ασημί ορθογώνια μοτίβα. Μία μικρή αεροτομή με το σήμα της Audi Sport δεσπόζει στο πίσω μέρος, με την γενικότερη εικόνα του σούπερκαρ να μην διαφέρει από την έκδοση που γνωρίζουμε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Audi USA (@audi)

 

Μέχρι τη στιγμή που γράφεται το άρθρο, η Audi τηρεί σιγήν ιχθύος, τόσο για το εν λόγω αυτοκίνητο, όσο και για τον αντικαταστάτη του R8. Ήδη πάντως, τα πρώτα σενάρια έχουν κάνει την εμφάνισή τους και θέλουν την εταιρεία από το Ingolstadt να εξελίσσει το R8 με ένα αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης.

Ίσως μοιραστεί την ίδια πλατφόρμα με την εξηλεκτρισμένη διάδοχο της Porsche 718 Boxster, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε τη πιθανότητα το νέο μοντέλο να έχει εντελώς ανανεωμένη εμφάνιση.

Θυμίζουμε πως η Audi έφερε αποκλειστικά για την αγορά των ΗΠΑ την έκδοση αγορά Audi R8 GT, σε μόλις 150 κομμάτια. Όσον αφορά την τιμή; 251.395 δολάρια (234.000 ευρώ με βάση τις τρέχουσες συναλλαγματικές ισοτιμίες).

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube