Η Αστυνομία του Χονγκ Κονγκ κατάσχεσε supercars που έκαναν κόντρες [video]

Η Αστυνομία του Χονγκ Κονγκ κατάσχεσε supercars που έκαναν κόντρες [video]

Οι οδηγοί που συμμετείχαν στους παράνομους αυτοσχέδιους αγώνες κινδυνεύουν να βρεθούν στη φυλακή για ένα χρόνο.

Εάν έχεις ένα supercar προφανώς δεν το αγόρασες για να πηγαίνεις με ρυθμούς χελώνας. Αλλά αν θέλεις να νοιώσεις την αδρεναλίνη από ένα τέτοιο αυτοκίνητο, οι δημόσιοι δρόμοι δεν είναι και ό,τι το καλύτερο.

Ειδικά στο Χονγκ Κονγκ οι νόμοι είναι πάρα πολύ αυστηροί και κάπως έτσι, κάποιοι ιδιοκτήτες σουπερκάρ που αποφάσισαν να κάνουν κόντρες σε αυτοκινητόδρομο, βρέθηκαν με χειροπέδες και τα πανάκριβα αυτοκίνητά τους κατασχέθηκαν από την Αστυνομία. 

Συνολικά η αστυνομία του Χονγκ Κονγκ συνέλαβε δέκα άτομα και κατάσχεσε εννέα σουπερκάρ, μετά από ένα ενοχοποιητικό βίντεο που εμφανίστηκε στο διαδίκτυο. Σε αυτό εμφανίζονταν τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα να κάνουν κόντρες μεταξύ τους και να κινούνται με μεγάλη ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο, αλλάζοντας λωρίδες ανάμεσα σε άλλα αυτοκίνητα με τρόπο που θα μπορούσε να προκαλέσει δυστύχημα.

Οι συλληφθέντες είναι εννέα άνδρες και μια γυναίκα, ηλικίας μεταξύ 30 και 60 ετών (σ.σ.:!!!), ανέφερε η South China Morning Post. Ανάμεσα στα κατασχεθέντα αυτοκίνητα είναι τέσσερις Lamborghini, μια McLaren, μια Ferrari και μια Porsche. Πηγή της αστυνομίας ανέφερε πως ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι ένας γιατρός, έμποροι και ένας μεσίτης ακινήτων.

Σύμφωνα με την South China Morning Post, οι συλληφθέντες θα δικαστούν και αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης μέχρι και ένα έτος. Σύμφωνα με τις αρχές, στην κόντρα συμμετείχαν περισσότερα από 17 οχήματα.

Δείτε το βίντεο που οδήγησε στη σύλληψη.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube