Η αστυνομία μεταφέρει νεφρό με Lamborghini Huracán [video]

Η αστυνομία μεταφέρει νεφρό με Lamborghini Huracán [video]

Η Lamborghini Huracán Polizia κάλυψε απόσταση 491 km μέσα σε 3 ώρες για να σωθεί μια ανθρώπινη ζωή.

Η ιταλική αστυνομία έχει στην κατοχή της δύο Lamborghini Huracán και πρόσφατα δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο μας δείχνει έναν από τους λόγους που χρειάζεται ένα τόσο γρήγορο περιπολικό - για να σώζει ανθρώπινες ζωές.

Το υπεραυτοκίνητο από την Sant'Agata χρησιμοποιήθηκε στις αρχές του μήνα για μεταφορά νεφρού από τo πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Padova στο νοσοκομείο Agostino Gemelli της Ρώμης. Το μόσχευμα τοποθετήθηκε στο ειδικό ψυγείο μέσα στον χώρο αποσκευών της Huracán που βρίσκεται στο εμπρός μέρος. Οι αστυνομικοί κάλυψαν την απόσταση 491 km μέσα σε περίπου 3 ώρες με την Huracán, όταν ένα συμβατικό όχημα καλύπτει τη διαδρομή σε 5 ώρες χωρίς κίνηση.

Η αποστολή στέφθηκε με επιτυχία και το νεφρό έφτασε στον προορισμό του όπου πραγματοποιήθηκε η μεταμόσχευση. Εξάλλου, όπως αναφέρει η δημοσίευση των Carabinieri στα social media:  «Για να σώσεις μια ζωή δεν χρειάζεσαι υπερδυνάμεις, η αλληλεγγύη, η τεχνολογία και η αποτελεσματικότητα βοηθούν».

 

 

Η ειδικά διαμορφωμένη Lamborghini Huracán LP610-4 Polizia χρησιμοποιεί το γνωστό κινητήρα V10 5,2 λίτρων με 610 PS σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο και σύστημα τετρακίνησης. Ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες Lamborghini χάρη στην αστυνομική φορεσιά ενώ εξοπλίζεται με ηλεκτρονικό υπολογιστή, κάμερα, θήκες για όπλα, ασύρματο, αφαιρούμενη οθόνη αφής, επιπλέον φώτα LED και ψυγείο στον χώρο αποσκευών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε την Lamborghini Huracán Evo

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube