Η Aston Martin τιμά τον πράκτορα 007 στο Βρετανικό Grand Prix

Η Aston Martin τιμά τον πράκτορα 007 στο Βρετανικό Grand Prix

Οι δύο Red Bull θα έχουν τα διακριτικά του James Bond στο Silverstone.

Ο χορηγός της Red Bull Racing, η Aston Martin, θα τιμήσει τη διαχρονική της σχέση με τον James Bond κατά τη διάρκεια του Grand Prix του Σαββατοκύριακου στο Silverstone.

Τα δύο αυτοκίνητα της Red Bull θα φέρουν εικονικά λογότυπα 007 στο πίσω μέρος των πίσω φτερών τους. Αυτή του Max Verstappen θα έχει εικαστικό που θα παραπέμπει στην Aston Martin DB5 από την ταινία Goldfinger (1964), ενώ το αυτοκίνητο Gasly θα φέρει τον αριθμό της πινακίδας κυκλοφορίας της Aston Martin V8 από την ταινία The Living Daylights (1987).

Για να γίνουν τα πράγματα ακόμα πιο ενδιαφέροντα, το γκαράζ της ομάδας θα διαθέτει γραφικά στους τοίχους εμπνευσμένα από το εργαστήριο του «Q» της ΜΙ6.

«Η Aston Martin είναι υπερήφανη για τη συνεργασία της με τον James Bond. Αυτό το Σαββατοκύριακο ανυπομονούμε να γιορτάσουμε αυτή τη μακροχρόνια συνεργασία στο 1.007ο Grand Prix της Formula 1», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της αυτοκινητοβιομηχανίας, Dr Andy Palmer.

Η σύνδεση του πράκτορα James Bond και της Aston Martin ξεκίνησε με την ταινία Goldfinger του 1964 και την DB5. Στο πέρασμα των χρόνων ο πράκτορας 007 οδήγησε πολλά από τα μοντέλα Aston Martin, όπως την V8 Volante Vantage, την DB10 και την DBS.

Με την ευκαιρία να πούμε πως με αφορμή τα 50 χρόνια της DBS, η Aston Martin θα πουλήσει 50 συλλεκτικές 2019 DBS Superleggera special-edition 2019, με μια από αυτές να κάνει γύρους στο Silverstone στο περιθώριο του αγώνα. 
Οι επισκεπτες του Grand Prix θα μπορούν επίσης να επισκεφθούν και την έκθεση με τίτλο «Bond in Motion» στην οποία θα εκτίθενται κάποιες από τις Aston Martin που οδήγησε στις ταινίες του ο θρυλικός πράκτορας. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube