Hyper 5: Τα πέντε κορυφαία hypercars αντιμέτωπα στην πίστα

Hyper 5: Τα πέντε κορυφαία hypercars αντιμέτωπα στην πίστα

Η παρέα ιδιοκτητών hypercars που ακούει στο όνομα Cupgang οργάνωσε μια κόντρα με τα κορυφαία εξ αυτών, στην πίστα του Thermal Club στις ΗΠΑ.

Είναι γνωστό ότι εταιρίες όπως η Ferrari και η McLaren, δεν βλέπουν θετικά μια πιθανή σύγκριση του κορυφαίου μοντέλου τους με τον ανταγωνισμό. Ευτυχώς, μερικοί από τους ιδιοκτήτες αυτών των αυτοκινήτων δεν έχουν τέτοια κολλήματα.

Η Cupgang είναι μια παρέα από ιδιαίτερα ευκατάστατους petrolheads, με έδρα την Καλιφόρνια. Και επειδή είναι απόλυτα φυσικό ένας petrolhead να θέλει να δει τι ψάρια πιάνει το αυτοκίνητό του απέναντι στους αντιπάλους του, οργάνωσαν το Hyper 5. Η κόντρα έγινε στη λέσχη Thermal Club, και περιλάμβανε κόντρα επιτάχυνσης και γύρους στην πίστα South Palm Circuit. Παρότι το event δεν κράτησε παραπάνω από έξι ώρες, ευτυχώς τα πάντα καταγράφτηκαν σε video.

Ο καθένας έφερε ό,τι καλύτερο είχε. Κάτι που σημαίνει ότι στην πίστα βρέθηκαν η McLaren P1, η Ferrari LaFerrari, η Porsche 918 Spyder, η Bugatti Veyron Super Sport και η Pagani Huayra. Χρέη παρουσιαστή του video ανέλαβε ο Alejandro Salomon, ο Μεξικανός ιδιοκτήτης της τελευταίας. Ενώ ο τυχερός που κάθισε στη θέση του οδηγού σε όλα για τους χρονομετρημένους γύρους, είναι ο οδηγός αγώνων και ιδιοκτήτης της ομάδας GMG Racing, James Sofronas.

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι τελική κατάταξη;

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube