Χριστούγεννα; Ας κάνουμε crash test των παιχνιδιών! [video]

Χριστούγεννα; Ας κάνουμε crash test των παιχνιδιών! [video]

Έτσι αποφάσισαν να γιορτάσουν τις Άγιες Μέρες τα ανδρείκελα του ελβετικού Κέντρου Δοκιμών Ασφαλείας – με θεαματικά αποτελέσματα!

Το ελβετικό Dynamic Test Center, φημισμένο για τα crash test που κάνει σε ασυνήθιστα και παράξενα οχήματα, παρουσιάζει τώρα ένα κωμικό video clip.

Καθώς φτάνουν τα Χριστούγεννα, τα ανδρείκελα δοκιμών του DTC αποφάσισαν να το γιορτάσουν με το δικό τους τρόπο: τοποθετώντας διάφορα παιχνίδια στο επιδαπέδιο σύστημα ταχείας προώθησης του Κέντρου και στέλνοντάς τα στον τοίχο με… 200 km/h!

Στη σειρά αυτή των δοκιμών πρόσκρουσης πήραν μέρος διάφορα παιχνίδια, από τη Ferrari Enzo της Lego μέχρι μια σκουπιδιάρα, ένα ελικόπτερο και τον Άγιο Βασίλη καβάλα σε μοτοσικλέτα!

Τα αποτελέσματα; Καταστροφικά. Μηδέν αστέρια για όλα τα παιχνίδια, που διαλύθηκαν σε χιλιάδες κομματάκια. Να εύχεστε η Barbie να μην τρακάρει ποτέ με το ανοιχτό της Jeep ή το ροζ ρόουντστερ της (Honda S2000;)…

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμές πρόσκρουσης με την Porsche 911 της LEGO [video]

Κι αν αναρωτιέστε γιατί έγινε αυτή η μαζική καταστροφή, να σας θυμίσουμε ότι το πρώτο πράγμα που κάνουν τα παιδιά μόλις πάρουν στα χέρια τους ένα αυτοκίνητο παιχνίδι, είναι να το τρακάρουν!

Ε, μπορούσαν τα ανδρείκελα-παιδιά να υστερήσουν, αφού έχουν και τα μέσα;

[Πηγή: Dynamic Test Center μέσω Road & Track]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube