H Toyota ξεκινά την παραγωγή της στην Ευρώπη

H Toyota ξεκινά την παραγωγή της στην Ευρώπη

Ποια εργοστάσια «ζωντανεύουν» από αύριο Τετάρτη 22 Απριλίου. 

Η Toyota Motor Europe ανακοίνωσε ότι από την Τετάρτη 22 Απριλίου θα ξεκινήσει την παραγωγή της στα εργοστάσια που διατηρεί σε σε Γαλλία και Πολωνία.

Έτσι, αρχικά θα ξεκινήσει η παραγωγή στο εργοστάσιο της Valenciennes στη Γαλλία, όπως και στις εγκαταστάσεις που διατηρεί η Toyota Motor Manufacturing Poland (TMMP)στο Jelcz-Laskowice και Walbrzych της Πολωνίας.

Στη Γαλλία παράγεται ως γνωστόν το Yaris, ενώ στην Πολωνία παράγονται κινητήρες και κιβώτια ταχυτήτων. Οι δύο μονάδες είναι απόλυτα συνδεδεμένες καθώς στην Πολωνία παράγονται τα μηχανικά μέρη που χρησιμοποιούνται κατά κύριο λόγο στις εγκαταστάσεις συναρμολόγησης της Valenciennes. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το νέο Toyota Yaris Hybrid

Στην τελευταία η παραγωγή δεν θα ανταποκρίνεται στο 100% της δυναμικότητας του εργοστασίου καθώς αυτό αρχικά θα λειτουργήσει με μια βάρδια αντί των τριών που προβλέπεται στο πλήρες πλάνο λειτουργίας του. 

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η επαναλειτουργία θα γίνει με όλους τους κανόνες προστασίας της ασφάλειας και της υγείας των εργαζομένων, όπως αυτοί έχουν διαμορφωθεί από τις συνθήκες που επικρατούν διεθνώς εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube