H Bugatti ετοιμάζει νέα έκδοση της Chiron; [video]

H Bugatti ετοιμάζει νέα έκδοση της Chiron; [video]

Οι δύο ελαφρώς καμουφλαρισμένες Chiron που γυρίζουν αυτές τις ημέρες στο Nürburgring είναι ο «καπνός». Μήπως υπάρχει και «φωτιά»;

Η Bugatti Chiron έχει παρουσιαστεί εδώ και αρκετό καιρό, και ήδη έχει παραδοθεί η 100ή στον τυχερό ιδιοκτήτη της. Οπότε η Bugatti δεν έχει κανέναν λόγο να τη δοκιμάζει πια στο Nürburgring.

Θα πρέπει να υποθέσουμε λοιπόν ότι οι δύο Chiron που αυτές τις ημέρες γυρίζουν στην διάσημη πίστα, δεν είναι συμβατικές. Η Bugatti άλλωστε έχει ήδη δείξει τη διάθεσή της να την προσφέρει σε επιπλέον εκδόσεις, παρουσιάζοντας την Chiron Sport, στην Έκθεση Γενεύης του περασμένου Μαρτίου. Εκείνη δεν είχε περισσότερη δύναμη από τη νορμάλ, αλλά χαμηλότερο βάρος και πιο κατάλληλο στήσιμο για χρήση σε πίστα: 10% πιο σφιχτά αμορτισέρ, επεμβάσεις στο σύστημα διεύθυνσης και αναθεωρημένη λειτουργία του πίσω διαφορικού.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η Bugatti Chiron πιάνει τα 400 km/h σε 32” 6 [video]

Σήμερα, ίσως βρισκόμαστε προ του λανσαρίσματος μιας δυνατότερης και ταχύτερης εκδοχής. Μιας έκδοσης Super Sport, όπως είχε συμβεί με την αντίστοιχη Veyron. Άλλωστε ο τίτλος του ταχύτερου αυτοκινήτου παραγωγής ανήκει σήμερα στην Koenigsegg και συγκεκριμένα στο Agera RS, το οποίο έχει πιάσει 447,20 km/h. Ίσως έφτασε η ώρα για μια καλή απάντηση από την Bugatti, η οποία έχει αποφασίσει να περιορίσει την τελική της συμβατικής Chiron στα 420 km/h.

Δείτε το video με τα δύο «μουλάρια» δοκιμών της Chiron που συνέλαβε στο Nürburgring ο φακός του Automotive Mike:

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube