Gymkhana 2020 με Travis Pastrana και Subaru Impreza WRX STI [video]

Gymkhana 2020 με Travis Pastrana και Subaru Impreza WRX STI [video]

Εντυπωσιακά άλματα και παράτολμα κόλπα με βελτιωμένο Subaru απόδοσης 874 PS!

Η σειρά βίντεο Gymkhana επέστρεψε δυναμικά με μια νέα κυκλοφορία στην οποία πρωταγωνιστεί ο Travis Pastrana πίσω από το τιμόνι ενός βελτιωμένου Subaru Impreza WRX STI! Να θυμίσουμε πως ο Travis Pastrana πήρε τη θέση του Ken Block, ο οποίος είναι ο εμπνευστής των συγκεκριμένων βίντεο που ξεκίνησαν πριν από 12 χρόνια.

Το αυτοκίνητο εξελίχθηκε αποκλειστικά για τις ανάγκες του βίντεο από τις Subaru Motorsports USA και Vermont SporstCar. Ο βελτιωμένος κινητήρας boxer 2,3 λίτρων αποδίδει 874 PS. Το ανθρακονημάτινο αμάξωμα έχει πλήρες αεροδυναμικό πακέτο με ενεργή πίσω αεροτομή, ενώ χάρη σε εκτενή δίαιτα το συνολικό βάρος περιορίζεται στα 1.190 kg.

Gymkhana

Η επιλογή της Anapolis για τα γυρίσματα δεν έγινε τυχαία καθώς ο Travis Pastrana πέρασε εκεί τα παιδικά του χρόνια. Το βίντεο επιβεβαιώνει τις προσδοκίες των θαυμαστών της σειράς και προσφέρει πλούσιο θέαμα με εντυπωσιακά άλματα και ατελείωτα donuts. Σε ένα σημείο μάλιστα, ο Pastrana κάνει άλμα σε επαρχιακό δρόμο με ταχύτητα απογείωσης τα 241 km/h! 

Για όσους δε γνωρίζουν τι εστί Gymkhana, ακολουθεί μια λίστα με τα links για τα 10 βίντεο που έχουν βγει μέχρι σήμερα μαζί με το νέο βίντεο της σειράς.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube