Groupe PSA: Νέο όνομα και σήμα [video]

Groupe PSA: Νέο όνομα και σήμα [video]

Η PSA Peugeot Citroën γίνεται “Groupe PSA”, συμβολίζοντας έτσι την μεταμόρφωση που δημιουργείται μέσω της νέας στρατηγικής “Push to Pass”.

Ο Γαλλικός Όμιλος αποκάλυψε την νέα ονομασία του, καθώς και το νέο διακριτικό του σήμα.

Το γεγονός αυτό αποτελεί συνέχεια της ανακοίνωσης για τη νέα στρατηγική “Push to Pass” που θα ακολουθήσει ο Γαλλικός Όμιλος και που θα αλλάξει πολλά στην ιστορία του.

Η νέα αυτή στρατηγική είναι το πρώτο βήμα για την επίτευξη το οράματος του Ομίλου και βασίζεται σε δύο κύριες φιλοδοξίες: να γίνει ένας μεγάλος κατασκευαστής αυτοκινήτων με κορυφαία αποδοτικότητα, και να προσφέρει παγκόσμιες υπηρεσίες μετακίνησης για την δημιουργία μιας ιδανικής πελατειακής σχέσης για μια ζωή.

Η νέα ταυτότητα του Ομίλου PSA Peugeot Citroën υπήρχε από το 1991), είναι ευθυγραμμισμένη με την αλλαγή στο νέο επιχειρηματικό μοντέλο που ακολουθεί, θα βοηθήσει στη δημιουργία ενός ευρύτερου χαρτοφυλακίου επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και θα ενισχύσει την υπάρχουσα πελατειακή βάση. Ακόμα, συμβολίζει την ζωτικότητα των τριών αυτοκινητοβιομηχανιών που έχει (Peugeot, Citroën και DS) και όλες τις άλλες τρέχουσες ή μελλοντικές επιχειρηματικές κινήσεις του Ομίλου, διαθέτοντας 200 χρόνια βιομηχανικής κληρονομιάς.

Ο νέος λογότυπος σχεδιάστηκε από το Peugeot Design Lab, και σύμφωνα με τον Chief Design Officer, Jean-Pierre Ploué, συμβολίζει την συλλογική φιλοδοξία του Ομίλου για να ανακαλύψει νέους ορίζοντες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube