The Grand Tour: Τελικά ο οδηγός που επέλεξαν είναι γυναίκα! [video]

The Grand Tour: Τελικά ο οδηγός που επέλεξαν είναι γυναίκα! [video]

Το όνομά της, Abbie Eaton – κι αν δεν την έχετε ακουστά, τα διαπιστευτήριά της είναι αρκετά εντυπωσιακά.

Στο τελευταίο επεισόδιο του The Grand Tour, την Παρασκευή, ο Jeremy Clarkson μας σύστησε το νέο οδηγό αγώνων της σειράς, λέγοντας απλά «και νάτη!».

Δεν αποκάλυψε καν το όνομα, το οποίο οι τηλεθεατές έμαθαν από τους τίτλους τέλους. Οπότε καταλαβαίνετε ότι το Google δούλεψε υπερωρία. Ευτυχώς η Eaton έχει δικό της website που αναφέρει όλες της τις επιτυχίες στους αγώνες – και δεν είναι λίγες.

Η 25χρονη Αγγλίδα κατέκτησε τον τίτλο στο Mazda MX5 Supercup το 2014, στη συνέχεια μια νίκη και κάμποσα βάθρα στο Βρετανικό Κύπελλο GT του 2015 με μια BMW M3 GTR, και πιο πρόσφατα οδήγησε μια Ferrari 488 GTE στο φετινό πρωτάθλημα Blancpain Endurance Series, όπου έγινε η πρώτη γυναίκα που ανέβηκε ποτέ στο βάθρο. Παράλληλα, είναι και αναγνωρισμένη εκπαιδεύτρια αγωνιστικής οδήγησης στο Silverstone. Οπότε πληροί όλες τις προϋποθέσεις.

Τώρα, η πολύ αθόρυβη παρουσίασή της στην εκπομπή εγείρει ερωτήματα. Αν το The Grand Tour έχει ακόμα νομικές επιπτώσεις από τον μυστηριώδη ρόλο του “Stig”, η ανοιχτή και χωρίς τυμπανοκρουσίες πρόσληψη μιας γυναίκας εξηγείται. Όμως η παρουσίασή της ήταν σχεδόν ταπεινωτική, καθώς αναφερόταν συνεχώς ως «αυτή» κατά τη διάρκεια του χρονομετρημένου της γύρου.

Τι θα γίνει τελικά; Μήπως η Eaton απλά θα οδηγεί τα αυτοκίνητα στην Eboladrome χωρίς να υποδύεται κάποιον χαρακτήρα, αφού ο χαρακτήρας του «Αμερικάνου» αποδείχτηκε παταγώδης αποτυχία; Αν είναι έτσι, τότε γιατί η εκπομπή ανέβασε αυτή τη σειρά των σατιρικών video από τις συνεντεύξεις και δοκιμές για επιλογή οδηγού;

Όπως και να ’χει, το έργο της Eaton δεν θα είναι εύκολο, αφού ο μυστηριώδης Stig ήταν ένας πολύ επιτυχημένος χαρακτήρας. Ίσως γι’ αυτό οι συντελεστές της εκπομπής έχουν ντύσει το θέμα με λίγο μυστήριο, αναμένοντας την αντίδραση του κοινού.

Ελπίζουμε η επιλογή της Eaton να αποδειχθεί σωστή και να φυσήξει ένας φρέσκος αέρας στην εκπομπή που κάποιοι λένε ότι έχει λίγο βαλτώσει…

[Πηγές: The Grand Tour στο TwitterAbbieEaton.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube