The Grand Tour: Ο νέος Stig είναι… o παλιός [video]

The Grand Tour: Ο νέος Stig είναι… o παλιός [video]

Οι Clarkson, Hammond και May αποκάλυψαν ποιος θα είναι ο Stig της νέας τους εκπομπής, του Grand Tour, και είναι άλλο ένα γνώριμο πρόσωπο από το Top Gear.

Δεν έχει ξεκινήσει ακόμα να προβάλλεται η νέα εκπομπή των Clarkson, Hammond και May στο Amazon Prime, το Grand Tour, όμως ήδη έχουν ανέβει στο YouTube τα πρώτα video από αυτή.

*** ΔΙΟΡΘΩΣΗ:  Όπως σωστά μας υπέδειξε αναγνώστης μας, το παρακάτω video δεν είναι από το επερχόμενο Grand Tour αλλά από το show Clarkson, Hammond and May Live, και είχε προβληθεί το 2015. Ζητούμε συγγνώμη για την παραπληροφόρηση***

Και στο The Grand Tour λοιπόν θα υπάρχει κάποιος συμμετέχων με αποκλειστικό ρόλο την οδήγηση των supercars της εκπομπής στην πίστα κόντρα στο χρονόμετρο, αντίστοιχος με τον γνωστό Stig. Μόνο που αυτός ο «Stig» θα είναι λιγότερο μυστηριώδης. Για την ακρίβεια πρόκειται για τον Ben Collins, δηλαδή… τον Stig.

Ο Ben Collins είναι ένας Βρετανός οδηγός αγώνων ο οποίος το 2010 εξέδωσε ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο με τίτλο The Man in the White Suit. Με αυτό τον τρόπο επέλεξε να αποκαλύψει στο ευρύ κοινό ότι επί οκτώ χρόνια είχε αναλάβει το ρόλο του Stig στο Top Gear, προκαλώντας βέβαια την αντίδραση των υπευθύνων του BBC που θα ήθελαν να διατηρήσουν το μυστήριο για πάντα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Συμφωνείτε με το Top 10 του Clarkson για το 2016;

Τώρα, αρκετά χρόνια μετά την αποχώρησή του από το Top Gear φαίνεται ότι βρήκε κι αυτός καταφύγιο στην αγκαλιά του Amazon Prime, και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Grand Tour (που κάνει πρεμιέρα στις 19 Νοεμβρίου) χωρίς να χρειάζεται να κρύβει το πρόσωπό του πια.

Δείτε στο video που ανέβηκε στον λογαριασμό του Richard Hammond, πώς γίνεται η πρώτη εμφάνιση του Ben Collins στη νέα εκπομπή:

***ΔΙΟΡΘΩΣΗ: Όπως σωστά μας υπέδειξε αναγνώστης μας, το παρακάτω video δεν είναι από το επερχόμενο Grand Tour αλλά από το show Clarkson, Hammond and May Live, και είχε προβληθεί το 2015. Ζητούμε συγγνώμη για την παραπληροφόρηση***

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube