The Grand Tour: 27 κατεστραμμένα αυτοκίνητα και 2.372.545.029 km [video]

The Grand Tour: 27 κατεστραμμένα αυτοκίνητα και 2.372.545.029 km [video]

Οι Clarkson, Hammond και May κατέστρεψαν 27 αυτοκίνητα στα γυρίσματα της πρώτης σεζόν του «The Grand Tour».

Βρισκόμαστε δύο εβδομάδες πριν από την εναρκτήρια σεζόν του «The Grand Tour» και ο Jeremy Clarkson δίνει τα πρώτα στατιστικά στοιχεία για να μας εντυπωσιάσει.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Clarkson, οι τρεις καμπαλέρος οδήγησαν 2.372.545.029 km και κατανάλωσαν 14.951 φλιτζάνια καφέ. Εμείς πάντως δεν εντυπωσιαστήκαμε. Τα νούμερα αυτά βρίσκονται πολύ κάτω από τους αντίστοιχους Μ.Ο. του DRIVE.

To Amazon αποκάλυψε επίσης ότι κατά τα διάρκεια της πρώτης σεζόν του The Grand Tour, η μαρμάγκα κατάπιε 27 αυτοκίνητα. Αποτελεί έκπληξη αυτό το νούμερο. Αδιαμφισβήτητα! Εδώ μας ξεπέρασαν. Εμείς τόσα έχουμε καταστρέψει στα 20 χρόνια του DRIVE. Βέβαια αυτοί δεν το έχουν κάνει με Porsche GT2, έτσι ώστε να αναγκάζουν την εταιρεία να ξεθάψει τα blueprints για να την ξαναφτιάξει, μιας και ήταν το μοναδικό και μουσειακό κομμάτι (sic).

Ο Jeremy Clarkson, γνωστός για το παράτολμο του χαρακτήρα του όσον αφορά την ασφάλεια και την υγεία του, είναι μεγάλος φαν των εκρηκτικών. Ομοίως και ο Richard Hammond. Δεν αποτελεί λοιπόν έκπληξη ότι κατά τη διάρκειας των 22 σεζόν του Top Gear, η ομάδα κατέστρεψε αμέτρητα IX, ημιφορτηγά, λεωφορεία, τροχόσπιτα και… Morris Marina με τους πιο εντυπωσιακούς και φαντασμαγορικούς τρόπους.

Και για να το γιορτάσουμε αυτό, ορίστε ένα μονταρισμένο κομμάτι από τα παλιά με κάμποση από τη δράση του Top Gear και με δραματική μουσική υπόκρουση! 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube