Gran Turismo Sport: Πιο αληθινό από την πραγματικότητα! [video]

Gran Turismo Sport: Πιο αληθινό από την πραγματικότητα! [video]

Σε ένα νέο τρέιλερ, βλέπουμε τα εκπληκτικά γραφικά νέας γενιάς, που κάνουν την προσομοίωση αγώνων όσο πιο ρεαλιστική γίνεται.

Δεν χρειάζεται να πούμε ότι το GTS είναι σε 4Κ high-definition με high-dynamic-range (HDR), που δημιουργεί φωτορεαλιστικές εικόνες με «πραγματικό» φωτισμό. Το “wide color” προσθέτει στην εντύπωση, δίνοντας αληθινό βάθος στο χρώμα των αυτοκινήτων.

Ορισμένα από τα αυτοκίνητα και τις πίστες είναι συμβατά με headsets εικονικής πραγματικότητας, που σε βάζουν στο κέντρο της δράσης. Και είναι η πρώτη έκδοση του Gran Turismo με livery creator ώστε να μπορείς να «βάψεις» τα αυτοκίνητα όπως θέλεις.

Η μεγάλη είδηση είναι όμως ότι το GTS θα αποτελέσει τη βάση του πρώτου ψηφιακού πρωταθλήματος με τη έγκριση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, της FIA. Οι παίκτες θα μπορούν να συμμετάσχουν με την εθνική ομάδα της χώρας τους στο Κύπελλο Εθνών (Nations Cup) ή με τη μάρκα που προτιμούν στο Κύπελλο Κατασκευαστών (Manufacturers Cup). Οι καλύτεροι παίκτες από όλον τον κόσμο θα διαγωνίζονται σε εβδομαδιαίες μονομαχίες, που θα αναμεταδίδονται ζωντανά με σχολιασμό. Και ο τελικός πρωταθλητής θα βραβευτεί στην λαμπρή τελετή Prizegiving Gala της FIA, στο τέλος της χρονιάς. Θα πάρει δηλαδή το τρόπαιό του δίπλα στους παγκόσμιους πρωταθλητές Formula 1, WRC, WTCC, WRX και πάει λέγοντας!

Δεν ανακοινώθηκε κάποιο μεγαλύτερο βραβείο για τον ψηφιακό πρωταθλητή, αλλά έχει ειπωθεί ότι μπορεί να του απονεμηθεί μια πραγματική αγωνιστική λισάνς. Με δεδομένη την επιτυχία της Nissan GT Academy, που έχει αποδείξει ότι οι gamers μπορούν να εξελιχθούν σε επαγγελματίες οδηγούς αγώνων, θα είναι έκπληξη αν ο πρωταθλητής GTS δεν δεχτεί τουλάχιστον μια πρόσκληση για δοκιμές με πραγματικό αυτοκίνητο.

Όπως αναμενόταν, το GTS έχει καθυστερήσει. Αρχικά ανακοινώθηκε ότι το λανσάρισμα του παιχνιδιού θα γινόταν στις 15 Νοεμβρίου. Όμως τώρα αναβλήθηκε για κάποια χρονική στιγμή μέσα στο 2017. Ελπίζουμε η αναμονή να αξίζει τον κόπο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube