GM: Πούλησε 26 ηλεκτρικά το τελευταίο 3μηνο και την «τρολάρει» ο Elon Musk

GM: Πούλησε 26 ηλεκτρικά το τελευταίο 3μηνο και την «τρολάρει» ο Elon Musk

Ένα post όλο νόημα ανέβασε στο δημοφιλή λογαριασμό του στο Tweeter ο Elon Musk σχετικά με τις επιδόσεις της GM στις πωλήσεις των ηλεκτρικών της μοντέλων για το 2021.

Ο Mr. Tesla έχει αναγάγει σε εργαλείο δουλειάς τα social media και ειδικά το tweeter προς όφελος του ίδιου και της εταιρείας βεβαίως, βρίσκοντας αφορμή να «τρολάρει» την General Motors στο τελευταίο του tweet. Σύμφωνα με τα στοιχεία του έτους που πέρασε, η GM πούλησε το τελευταίο 3μηνο του 2021 μόλις 26 ηλεκτρικά αυτοκίνητα συμπεριλαμβανομένου κι ενός pick-up, Ηummer EV, όταν το ίδιο διάστημα το 2020 είχε πουλήσει 6.701 αυτοκίνητα.

Πιο συγκεκριμένα, η GM πούλησε 25 Bolt EV και Bolt EUV, με το μοντέλο αυτό να ταλανίζεται από τις συνεχείς ανακλήσεις του μέχρι και τη διακοπή της παραγωγής του για κάποιο διάστημα φέτος.

GMC Hummer EV

Και ενώ η GM ψάχνει τρόπους να συνεχίσει απρόσκοπτα την λειτουργία της και την παραγωγή της και να ξεπεράσει τα προβλήματα που της δημιουργεί το Bolt, μια ομάδα φίλων της Τesla στις ΗΠΑ ανέβασε τις αρνητικές επιδόσεις της GM στο tweeter, δίνοντας πάτημα στον Elon Musk να σχολιάσει όλο νόημα πως «υπάρχει περιθώριο για βελτίωση…».

Musk trolling GM

Βέβαια αφορμή γι’ αυτό το σχόλιο στάθηκε και το φιλόδοξο πλάνο της General Motors που προηγήθηκε κάποια στιγμή, σύμφωνα με το οποίο ο Αμερικανικός κολοσσός έχει ως στόχο να ξεπεράσει την Tesla σε πωλήσεις ηλεκτρικών έως το 2025...

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube