Το γκρουπ Audi έχει νέο πρόεδρο

Το γκρουπ Audi έχει νέο πρόεδρο

Ύστερα από το «ουδέν», τώρα μας προέκυψε και το «ουδείς μονιμότερος του προσωρινού» για την υπόθεση της προεδρίας της Audi. Ο Bram Schot είναι ο νέος πρόεδρος του ΔΣ του Ingolstadt και ταυτόχρονα αφεντικό της Ducati, της Lamborghini και της Italdesign.

Η προσωρινή τοποθέτησή του στην κεφαλή της Audi, ύστερα από τη σύλληψη και την απόλυση του Rupert Stadler, έγινε επισήμως μόνιμη για τον Bram Schot. Με άλλα λόγια, ο Schot είναι πλέον ο πρόεδρος του γκρουπ Audi, αναλαμβάνοντας καθήκοντα από την 1η Ιανουαρίου, για να διαχειριστεί επιπλέον την ανάπτυξη των μελλοντικών ηλεκτροκίνητων μοντέλων της φίρμας, αλλά και την ευθύνη της διαφανούς κατεύθυνσης που επιθυμούν οι εργαζόμενοι: 

«Η Audi πρέπει να διατηρήσει το ρυθμό», υπογραμμίζει ο Peter Mosch, πρόεδρος του συμβουλίου επιχειρήσεων της AUDI AG και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του εποπτικού συμβουλίου της Volkswagen AG. «Γι’ αυτό χρειαζόμαστε διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα. Αυτό ακριβώς έχουν εκφράσει σαφώς οι εργαζόμενοι μας. Για τον ίδιο λόγο, ως εκπρόσωποι του προσωπικού, υποστηρίξαμε την πρόταση διορισμού του Bram Schot στο ΔΣ του Volkswagen Group», σχολίασε σε δελτίο Τύπου ο όμιλος.

Ο νέος Ολλανδός επικεφαλής της Audi είναι 57 ετών και ήρθε στις τάξεις του Volkswagen Group το 2011 από τη θέση του διευθυντή της Mercedes-Benz Italia.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube