Γιατί αυτό το Honda Accord του 1996 θα πουληθεί όσο ένα καινούργιο NSX; [video]

Γιατί αυτό το Honda Accord του 1996 θα πουληθεί όσο ένα καινούργιο NSX; [video]

Διότι έχει γίνει σταρ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Δείτε πώς και γιατί…

Απομένουν 4 ημέρες για να λήξει η δημοπρασία στο eBay, και οι προσφορές για το πράσινο Honda Accord coupe έχουν φτάσει τις 114, με την υψηλότερη στα $135.100 (€116.300)

Γιατί τέτοιο τρελό αγοραστικό ενδιαφέρον για ένα μεταχειρισμένο που κανονικά δεν θα ξεπερνούσε τα $2000;

Διότι η διαφήμιση έχει δύναμη. Και για όποιον αμφιβάλλει, αυτό το Honda το αποδεικνύει περίτρανα.

Η μικρή αγγελία αναρτήθηκε στο eBay πριν τρεις ημέρες, με αρχική τιμή πώλησης τα $499. Όμως ένα υψηλής ποιότητας διαφημιστικό video που έφτιαξε ο αρραβωνιαστικός της πωλήτριας ανέβηκε ζωντανά στο YouTube και έγινε αμέσως viral στο Reddit.

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το video αυτό πλησιάζει τις 2.200.000 προβολές κι έχει ξεπεράσει τα 4.000 σχόλια στο Reddit!

Και οι προσφορές στο eBay ανεβαίνουν κάθετα. Αναλογιστείτε ότι ένα ολοκαίνουργιο Accord του 2018 κοστίζει στις ΗΠΑ $23.570, για να συνειδητοποιήσετε την αγοραστική φρενίτιδα για ένα μεταχειρισμένο χωρίς καμία ιδιαίτερη ιστορία. Πιθανότατα θα καταλήξει να αγοραστεί ακριβότερα κι από ένα καινούργιο Honda NSX, που κοστίζει $156.000!

Το συγκεκριμένο 2πορτο Honda Accord EX έχει κάνει 227.000 χιλιόμετρα και είχε μέχρι τώρα δύο ιδιοκτήτες: την πωλήτρια και τον γείτονά της από τον οποίο το αγόρασε. Όπως δηλώνει στην αγγελία η πωλήτρια, το αυτοκίνητο είναι προσεγμένο, σωστά συντηρημένο (με τα απαραίτητα πιστοποιητικά), με κάποιες εκδορές έξω και μέσα, και δύο μικροατυχήματα στο παθητικό του.

Η περσική γάτα που εμφανίζεται στο video δεν αποτελεί μέρος του πακέτου, ούτε η καφετιέρα. Όμως η πωλήτρια λέει ότι θα δώσει ως δώρο τις λαστιχένιες πάπιες και τον μετατροπέα κασέτας.

Και για όποιον αναρωτηθεί αν η πρωταγωνίστρια του διαφημιστικού κλιπ είναι και η πωλήτρια, η απάντηση είναι περιέργως όχι.

[Πηγές: FulariousTV/YoutubeRedditeBay]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube